per silentium ad as†ra mille - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

whollier than thou, wash yōr ass & go Jul. 23rd, 2014|01:42 pm

dooora
lietu vispārējam līdzsvaram gribēju pakaunināt cukurkremļa likumdevējus, kas nesen sprieda kriminalizēt atkārtotu piedalīšanos varas nesankcionētu protestu izrīcībās. pieci gadi ķurķa un āmen, pusiji raijoti
mani pirmkārt mulsina tas piecītis, kas atgādina valsts plānu, kuŗu ar smaidu jāpilda trīs gados. otrkārt, likumā nav atrunāta iespēja uzreiz piedalīties atkārtoti, apejot dauzīšanu ar stekiem pirmajā reizē un valsts kasi izsmejošu administratīvo ciparu.
tomēr no nule uzlecošās stabilitātes mani izslidina franču sociālistiskās ciōnistu valdības lēmums aizliegt Palestīnas atbalsta demonstārcijas.
turklāt, kā jau praktiski rietrumnieki, „franči” izštukojuši, ka adminu var apvienot ar kraimu, divi vienā: par pārkāpumu pienākas 15 štukas jevrōsoda un gadiņš tuptūzī. un gan jau ar steku arī pa kokō, noziegumu profilaksei.

vispār es tev samuldējos. aizvakar antikvārei es pateicu vairāk par vienu teikumu. kad viņa retōriski vaicāja - kas tad būs nākamais? māksliniekiem ar jau minētajiem bomiem dos pa galvām?
uz to es varēju ziņot, ka tas jau ir manīts, turklāt liberālisma šūpulī Holandē, kad divus gadus iekš krīzes arī daču speķa kārta bija noēsta, pāris vietējie pareksi pārņemti, un šie izziņoja, ka svītro visādus ierastos pabalstus študentiem, māksleniekiem un citām vientuļajām māmiņām, Hāgā bij sēdošā demonstrācija, kuru menti ne visai glīti izgaiņāja, pāršķeļot vienu otru grandprix godalgotu smadzeņpodu. pornorāma tev par to nestāstīja. jo sliktie taču ir tikai tanī pusē.

TR

traumatolōģiskajās ziņās vēl: plecā tomēr saplēsts muskulītis.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.