per silentium ad as†ra mille - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

alefbejta zupa [Latō neLabza] ģenerāles sekreterā Jul. 23rd, 2014|10:42 am

dooora
aizvakar zobārstei paredzēto naudu ieguldīju antīkā variātā: grāmatās un citos izglītojoši propanegandējošos iespieddarbos.
antikvāre man pie kases saka tā: jaunais cilvēk (ghh), es redzu, ka esat kultūras cilvēks – sakiet man, kā jūs vērtējat, ka mūsu valdība aizliegusi iebraukt valstī Valērijai?
jaunais kultūras cilvēks kulturāli kasa pauri, kamēr aizkasās līdz vārdkopai Naša Maša i medveģi, kuru gan neverbalizē, jo taujātāja pa tam lāgam uz visiem jautājumiem jau ir atbildējusi. vienīgais, ko viņš pasaka, ir – ziniet, šī nav mana valdība.

mājās pārnācis, mazliet pašķirstīju dezinfōziņu lapas, kur ārlietu poncijs pilādzis atšaudās, ka viņš jau nu gan te neesot galvenais cenzōrs. takš viņam tā balstiņa smalka un inteliģenta, tādos tak neviens vair neklausās. tālabad ministram talkā nāk vokss populī jeb valsts nevalstiskā eskadra.
dāmas un kungi, LATŌ!!!



LATO ģenerālsekretāre norāda, ka Krievijas vēstnieka Aleksandra Vešņakova otrdien izteiktais viedoklis par Latvijas ārlietu ministru Edgaru Rinkeviču "apliecina diplomātisko normu pārkāpumu!

zin, kas īsti slēpjas aiz šīs draudīgās izkārtnes? divas smukas meitenītes, kas par papaKarlō naudu noīrējušas biŗoju klusajā centrā. nevalstiskā arganizācija, maj hērī skērī ārs! vismaz bailes pārgāja. bet nelabums ne.




jauku un mierīgu dienu,
jūsu kremļa lakstīgala
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.