disfigurator

Silent Hill 2 videospēles iziešana pamestā objektā (~2009. gada oktobrī)

Aug. 17th, 2009 | 04:46
No: : disfigurator

EDIT@2009.09.16, 12:35
Izskatās, ka dažādu no manis neatkarīgu apstākļu dēļ pasākums pārceļas uz ~oktobri.


Ar šo pacelšu no siltās slimības gultas kādu domu: Silent Hill 2 videospēles iziešana kādā neierastā telpā.
Pirmā doma bija kinoteātris, taču apzinot izmaksas (~600Ls), nācās to atcelt un prātā izaudzinātais radījums pakāpeniski tuvojās nāves slieksnim. Taču ir domas un sapņi, kuri tik ļoti viegli nemirst. Nāves agoniju laikā dzima alternatīva – projektora, ekrāna un telpas īre kādā pamestā objektā, tādējādi nodrošinot tādu norises vietas esenci, kura ir tuvāka spēles dekadentajai estētikai. Šāda risinājuma izmaksas nepārsniedz simts latu slieksni – 50Ls par videotehnikas īri un pārējie izdevumi saimniekam par telpām un objekta sargiem par klapatām. Tātad, padomā ir šis objekts un tuvākie divi mēneši – visticamāk, ka kāda septembra sestdiena. Pēc spēles iziešanas noteikti, ka paliks pietiekami daudz laika, lai noskatītos Silent Hill filmu.
Patreiz ir apmēram 22 nācēji (labākajā gadījumā), iz šādiem avotiem: Revolution.lv: 3; No citiem galiem: 9+2; Survival Horror DB grupa: 1; DB grupa Šausmenes: 1; vēl nezina: ~21


Nepieciešamais:
  • Horror mīlošs dalībnieks/skatītājs ar 4Ls ieejas maksu tīri izmaksu segšanai (nedomāju, ka savāksimies vairāk par 20, kas arī apmēram segs izmaksas), kurš ar labpatiktu ~8h vērotu uz ~2x1,5m ekrāna notiekošās estētiskās šausmas (spēli esmu izgājis vairākkārt, tātad, neveiklu mirkļu iespējamība ir krietni samazināta) kinoteātrim pielīdzinātos apstākļos, vērtējot tīri iz tehniskiem aspektiem;
  • kāds sēžamais līdzi dalībniekam, piemēram, kas šāds vai šāds;
  • ēdmaņa līdzi dalībniekam;
  • Visticamāk, ka kāds siltāks apģērba gabals - telpās apkures nebūs, ja nu vienīgi varēs sarūpēt kādu sildītāju tehnikai.

  • Laiks:
    Tuvākie divi mēneši, visticamāk, - kāda šī gada septembra sestdiena un tās nakts uz svētdienu (tiks precizēts, kad tiks sarunāta i tehnika, i telpas).

    Pieteikšanās:
    Mail uz ichtus[iekš]inbox.lv

    Papildus info par iercerēto pasākumu var meklēt vecajā anotācijā: http://klab.lv/~disfigurator/68595.html
      

    Pilns sakāmais | Rādīt visus komentārus


    Reply

    From:
    ( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
    Username:
    Password:
    Subject:
    No HTML allowed in subject
      
    Message:

    Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.