koki

(nav)

Mar. 27th, 2009 | 02:54
No: : koki

:)
es jau negribu neko ierosināt kā svēto patiesību.
un interpretācija nav tikai, kā tu saki, iespējama, ja ir priekšzināšanās. ne pa visam! skūzī! barta autora nāve, kaut vai. mākslas darbs ir unikāls un, protams, zinot, no kā radies, kas iedvesmojis un kādi velni plosa autoru, kaut ko var labāk saprast, bet kaut kas tiek arī pazaudēts. pēc idejas, ja darbs ir labs, tad dod daudz arī nezinot visus autora/grāmats/spēles utt. dzīvesstāstus un sīkumus.
nedomāju, ka šo filmu būtu jāskata TIKAI kā spēles apkopojumu/pārnesumu uz filmas lentas (protams, ja spēlēta spēle, tad tas grūti). daudzas lietas norāda, ka tas tā nav - šaubos (kaut spēli neesmu redzējusi), ka japāņiem tur ir tāda baznīca un visa tādā ticības un krucifiksa ainu lieta. domāju, ka režisors ir ielicis kaut ko arī no sevis un tas ļauj šo filmu baudīt arī spēles nezinātājiem (un dod tiesības interpretēt arī nesalīdzinot visu ar spēli). galu galā, kāpēc tad taisīt filmu, ja jau ir spēle...
nu ja. es par domu brīvību un nav nekāda viena pareizā!
a par līķiem.. nu takš suņu/vilku pilna pasaule ;) (nu ne jau, ka man to vajag un es tikai tā domāju, tik samulsināja tava pārvarītēm vēlme pierādīt, ka tie nav spoki. es, godīgi sakot, nesaskatu, ko šāda svēta pārliecība var izmainīt filmas baudīšanas un izprašanas ziņā. es ar spokiem šeit nedomāju bālus plivinošus ko tur, bet gan būtne, kas dzīvo citā pasaulē, un nav šoreiz svarīgi, vai viņas tur tiek parautas ar visu mieru vai ne.... un vispār jau es par daudzpasauļu pasauli un IESPĒJU staigāt starp tām un sazināties. aha, tā ir!).
peace.

Pilns sakāmais | Rādīt visus komentārus


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.