disfigurator

(nav)

Sep. 14th, 2021 | 02:20
No: : disfigurator

"Man ir paziņas un draugi, kuri ar to sūdu ir nomiruši.
Man ir draugi, kuri ir iedzīvojušies astmās, sabeiguši savu veselību. Draugi, kuri skrēja maratonus, bet tagad knapi pa trepēm var uzkāpt.
Man ir draugi, kuri strādā slimnīcā un viņi ir pāāāaaaaaārguruši, skumji, izmisuši un dusmīgi."
Līdzjūtības, bet, ierodoties jaunai kaitei, tas ir tikai sagaidāmais rezultāts. Tu saraksties šeit ar astmātiķi no bērnības, un varu iepriecināt ar info, ka astma nav izārstējama lieta, tikai kontrolējama. Soo - līdzjūtības un dziļa izpratne par iegūto zarazu.

"Un tagad, pateicoties vakcīnai man nav vismaz jābaidās, ka ja viņi saslims - ir ļoti liela varbūtība, ka viņi nomirs."
Informācija diemžēl ir nepilnīga - vakcīnu izstrādātāji, biologi un virologi norāda, ka vakcīja darbojas tikai šaurā spektrā, un ar laiku tā zaudē efektivitāti - sevišķi vidē, kurā rodas jauni varianti. Tāpēc arī būs nepieciešamas revakcinācijas. To skaitā man, ja gribēšu turpināt šo bulšitu ar uzspiestām, apšaubāmas kvalitātes un efektivitātes vakcīnām. Izslimošanā iegūtās antivielas darbojoties plašāk. Tāpat netrūkst informācijas, ka vakcinētie noliekas smagi. Šķiet loģiski ar pusizceptu vakcīnu un tāpēc es baisi nepaļautos uz vakcīnu, bet domātu par preventīvo - D vitamīnu un dabā, nevis telpās. Vīruss vēl nav apguvis krutu izplatīšanos laukā.


Pievienošos asociālajai mentalitātei un tāpēc atļaušos izteikties skarbi: mūsu mīļie mirs, mirsim mēs paši. Mirs bērni un sievas, un varēsim tikai paraudāt par to.
Varbūt tev vajaga reality check: padomā loģiski par cēloņsakarību, par privātumu un "dažādām briesmām", kuru apkarošanas vārdā mēs strauji tuvojamies totalitārām idejām, to normalizēšanai - ij kovidnieks, ij applis, kas šodien tavā šitfonā grib atrast plikus bērneļus, bet rīt - ko vien vēlēsies, aizbāžot aiz drošības spilvena. Ij remontēt savas iekārtas arī vairs nav droši...

Danger-security-mania-danger-childporn-danger-sist-apturēt-iespaidot. Vai arī izkāpt no piedirstas informācijas telpas un paskatīties no malas.

Pilns sakāmais | Rādīt visus komentārus


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.