WE STILL BELIEVE

March 9th, 2009

× ! Edge ! ×

LABĀKAIS CIBIŅŠ PASAULĒ!

gada pilsonis 2022!

Navigation

March 9th, 2009

Add to Memories Tell A Friend
Jo vairāk lasu tīnīšsensācijgrāmatu new moon [tvĀJlĀJta turpinājums], jo aizvien vairāk saprotu kāds sūds tas ir...lājk come on!Booo0oring...jau iepriekš zini, kas notiks un tādēļ sanāk lādēties par galvenās varones retardēto domāšanu + visu laiku īmošana par viņas jūtām un dziļo sāpi...wtf?!
Kā izteicās viens pazīstams čalis uzzinot filmas sižetu- tātad...tur ir čalis, vampīr...kuram nav ilkņi...kurš saulē spīd un nevar pārgulēt ar savu draudzeni...kas viņš ir gejs?!Your damn right buddy!
Lasu šo daļu tikai tādēļ, ka tur ir vilkači [kuri ir vienīgie asome tēli grāmatā]...
Un zinot kas tur tālāk notiks...kā pie velna vampīrs, kuram nav asinsrites [tātad nevar stāvēt [tātad no sīmen]] tas radīt pēcnācējus...wat a fak?!bulšits!

Add to Memories Tell A Friend
Vakarnakt man bija šizo sapnis...
kaut kur rīgā...kaut kādā klubā uzstājās šis puisis [Darons no Scars On Broadway un ex- SOAD] ar visu blici.
So...es gribēju dabūt autogrāfu [info]jumc kuram šis mākslinieks ļoooooti patīk.Protams, kad es prasīju Daronam autogrāfu viņš gribēja sākt dziedāt [jo viņš ir tik kruts 'n' shit].soo sāku viņam kliegt virsū- stfu!Dažreiz pat man kretinē viņa balss...

Add to Memories Tell A Friend
es izdomāju savu ideālo nākotnes profesiju...krāna operātors...nezinu, kas tas ir, bet ir aizdomas, ka ar cilvēkiem būtu viegli uzsākt sarunu...
-ko tu parasti dari?
-operēju savu krānu...
dēm...

Add to Memories Tell A Friend
omgomgomg...
atklāta jauna supergrupa.tanks tu fang...
like Daath izklausās pēc Static-X gone evil.Tiek malta gaļa ar tehnisku industrijas piesitienu un brutal lirikām...Liels + ir tāda šizo/sick noskaņa visa albuma garumā.
noteikti iesakāma gaļa \m/
Powered by Sviesta Ciba