sapņu pils.

no malas*

*maza, mīļa, pūkaina minka.

*apčubināma un pieradināma.

no malas*

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nesen ar draudzeni sēdējām un apsūkājām vīriešus, viņu uzvedību un attieksmi. Salīdzinājām mums pazīstamo puišu meitenes/draudzenes/sievas un nonācām pie secinājuma - vīrieši sievietes izvēlas tieši pēc tādiem pašiem parametriem, pēc kādiem bērni izvēlas rotaļlietas. Un sievietes pašas ar laiku kļūst līdzīgas rotaļlietām un pielāgojas to izmantošanai.
Lelles – meitenes, ar kurām viegli manipulēt. Neprasa nepārtrauktu uzmanību. Mēdz pazust apkārtējo mantu jūklī. Pārsvarā līdzīgas. Sēž, guļ pēc pavēles. Bieži nepieciešamas jaunas šmotkas, bet izskats vismaz vairāk vai mazāk atbilst vispārpieņemtajiem parametriem. Pārsvarā nepieklājīgi jaunas.
Mašīnas – ar tālvadību un vienkārši stumjamas. Ik pa laikam nepieciešams remonts. Bieži vien nepieciešamas jaunākās tehnoloģijas un pamatīga uzlabošana. Pieejami dažāda vecuma modeļi. Ja nav veikti pietiekami uzlabojumi tu neskaities kruts.
Lego un citi konstruktori – saliekamas, maināmas. Kompaktas līdzi ņemšanai. Pēc izvēles var mainīt plānojumu un uzmodelēt ko jaunu. Ik pa laikam tiek uzražoti jauni modeļi. Apvienojos vairākus variantus iegūstat, ko jaunu un nebijušu, visi jūs par to apskauž.
Tamagočī, fērbiji u.c. elektroniskie brīnumi – jākopj, jālutina, jābaro. Paņem daļu uzmanības, taču ja tu visu izpildi pareizi, pēc tam vari uzelpot, kādu laiku tava rotaļlieta gulēs un tevi netraucēs. Viegli pieradināt pie noteikta režīma. Ja trūkst uzmanības var nomirt, bet apveltītas ar īpašām atdzimšanas spējām.
Mīkstās mantiņas – ja labs ražojums un sniedz gandarījumu, tad viegli pakļaujas kolekcionēšanai. Lietderības koeficents gan minimāls, pārsvarā noder tikai kopāgulēšanai. Pieejami modeļi, kurus paspaidot dzirdamas ieprogrammētas frāzes, kas izraisa patiku.
  • Svaki, kur ta tās (Līdzīgi etimoloģijai) kuras pēc tam apēd tēviņu, t.s. "normālās", draudzenes, mātes, dievietes un tā tālāk?
    • tās es apsolu aprakstīt un nodefinēt drīzumā. tās nav nopērkamas ne par naudu, ne šmotkām, ne attiecīgu uzmanības daudzumu,ne par ko. viņas eksistē. bet mūsdienu vīriešus vairāk pievelk šīs pērekamās rotaļlietas.

      *es pat sevi nevaru nodefinēt.
Powered by Sviesta Ciba