sapņu pils.

Komentāri

*maza, mīļa, pūkaina minka.

*apčubināma un pieradināma.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nu tad tā. parunāšu ar. nesaukšu vārdos, nenosaukšu raksturīgas pazīmes, bet pierakstīšu sev zināšanai. lai zinu, ko tieši šodien par viņiem visiem domāju. nevis rīt vai parīt, bet tieši šodien. jo, ja nu es viņus tagad satiktu manas domas iespējams mainītos, iespējams man atkal lidotu tauriņi vēderā. bet vai ir vērts?

pirmais - nu jā. "smilškastes mīlestība", kas nebeigsies nekad. un nekad arī neturpināsies. devis man pašu svarīgāko dzīvē - dēlu. un arī ļoti daudz no manis paņēmis. iztukšojies un atstājis. daļēji izslimots. bet atmiņas būs vienmēr. 100% ka labākais sekss, kas ir bijis.

draugs - sens, tuvs, labs. gadījuma sekss aiz žēluma. žēloju es viņu un viņš mani. draudzības nozīmīgums nemainīgs. labs cilvēks. traki mums kopā gājis. un iet vēl tagad. tikai tagad nav seksa un nekad vairs nebūs. jo nebija tik labs kā varēja būt.

draugs [cits] - viņš tikai mani žēloja. sekss gandrīz bija, bet nebija. par šo esmu lepna.

kolēģis, kurā samīlējos - ieķēros un sāku lenkt vīrieti. ja neņem vērā milzīgo gadu starpību un atšķirīgo domāšanu, viss bija labi. pavedināju viņu un pametu. sekss tā ar dievu uz pusēm. viņš man daudz iemācīja.

bijušais nr.1 - vīrietis grīdaslupata. nožēlojams sakars, nožēlojamas beigas. sekss bija, bet sūdīgs.

bijušias nr.2 - vīrietis trauklupata. melis. netika galā pats ar sevi. mēnešus divus pēc tam, kad pametu viņu, viņš 'saprata', ka mīl mani. man tādu vairs nevajadzēja. sekss sūdīgāks par iepriekšējo.

pēdējais - nejauša iepazīšanās. nejauša pamošanās viņa mājās nākošajā rītā. vīrietis, kuru būtu vēlējusies iepazīt vairāk nekā paspēju. tagad pazudis kaut kur. no pagaidām bijušajiem iespējams otrā vieta manā labākā seksa sarakstā.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba