29 December 2008 @ 03:18 pm
ģimenes pasākums.  
Vakar ar vecākiem, brāli un viņa sievu skatījāmies kaut kādu krievu raidījumu, kurš burtiski tulkojot saucas `Mana sieva aizgāja pie citas`, respektīvi par sievietēm, kuras vīriešu vietā labāk izvēlas citas sievietes :)

Tur bija tiešām viens jauks sižets par kādu sieviešu pāri, kuras Krievijā uztaisīja mazas kāzas sev [ neoficiālas, bet tomēr. ] un viss bija tik šausmīgi mīļi un jauki, ka atgādināja man pašai kaut ko savas dzīves, es vislaik skatījos un smaidīju, taču ne par to ir šis ieraksts..

Daudz pzoitīvāka likās mana brāļa nostāja, kurš visu komentēja ar "Ak Dievs, piekaut viņas visas vajag. Pakārt un ne tikai.." vai "Stulbās izvirtules, ak dievs, tas ir vienkārši šausmīgi."

Mamma, kura uz visu noskatījās un teica: "Jā, mūsdienās sievietes kļūst ļoti dīvainas.."

Tēvs: "Tas viss nāk no Nīderlandes, pieminiet manu vārdus. Es teicu, ka tā valsts visu Eiropu padarīs tik pretīgu. Ja man būtu kāda pazīstama tāda, tad es vienkārši ar viņu nerunātu vairs nekad."

Nu jā, tagad es vismaz zināšu kā reaģēs mana ģimene, ja mana gala izvēle būs sieviešu kārtas pārstāve. Laikam jau es tikšu izraidīta un neuzskatīta par tās locekli.. :D
 
 
Sajūta: mjāā
Skan: Mika - Big girl
 
 
( Post a new comment )
Anna.: mr.Leto/nogurums.[info]esha on December 29th, 2008 - 03:43 pm
par laimi ar manējiem nav tik traki. tas ir, lielāka daļa pret tādām sievietēm un vīriešiem izturas vienaldzīgi, sakot: "Kamēr viņi neaiztiek mūs, mēs arī viņus neaiztiksim."
(Reply) (Link)
[info]nirnaeth on December 30th, 2008 - 12:32 am
that's why I keep my mouth SHUT.
(Reply) (Link)