- Kulinārijas piezīmes
- 10/16/13 08:34 pm
- Kā jau veģetāriski noskaņotam pilsonim, man beži nākas ēst dažādus dārzeņus, un ir izkristalizējušās pāris iecienītākās kombinācijas:
brokoļi un sparģeļi - ar citronu sulu un melnajiem pipariem (un sviestu)
kāposti - ar sojas mērci
kukurūza - ar sviestu un sāli
turku zirņi - salātos ar jaunjem spinātiem
ķirbis - ar daudz ķiplokiem un ingveru
kartupeļi - ar herbes de provance
bietes - ar valriekstiem
burkāni - hmm.. ar burkāniem nekas nav skaidrs, tie parasti vienkārši tiek kaut kur piemaisīti
collard greens (kas tas vispār ir latviski?) - klasiski ar saldo krējumu
fenhelis - ar skābo krējumu un parmezānu - 6 teicaMan ir ko teikt
- 10/16/13 09:49 pm
-
turku zirņu ar ķirbi:)
- Piebilst
- 10/16/13 11:06 pm
-
Cīsiņi ar ketčupu.
- Piebilst
- 10/17/13 10:08 am
-
Jā, man bija sajūta, ka kaut kam ir jābūt ar ketčupu un majonēzi.
Ketčupu izslēgsim, jo no tā man metas vēdergraizes. Bet majonēze... Ko lai ēd ar majonēzi? - Piebilst
- 10/17/13 09:25 pm
-
Pommes
- Piebilst
- 10/17/13 10:47 am
-
burkāni rīvēti ar saulespuķu sēklām FTW!
- Piebilst
- 10/22/13 08:46 pm
-
jā! ar saulespuķu sēklām es vispār varu ēst ļoti daudz ko
- Piebilst