Deģa piezīmes -
March 29th, 2022
03:28 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jānis Balodis nav pamanījis, ka viņam cibā ir daudz ienaidnieku paša varmācības dēļ? Khosmos, hedera, kokezis, tethys, zazis, neetiski visu par tavu hronisko melošanu ir izstāstījuši, tu, lielais melīgais Dž. Pītersona sekotāj. Melis, narkomāns, bipolāriķis un visus draugus zaudējis sieviešu aizticējs tu esi, nekas vairāk. Saņemies. Ārstējies.
A T P I S I E S    K R I Š J Ā N I ! Tavs VPN ir tik caurspīdīgs. Tiklīdz redzu pirmo IP kopu 4X. uzreiz skaidrs, kas tas par "betmenu". Un ne jau Ulvis Ķēmiņš. Tu neesi neviens no augstāk nosauktajiem & neviens no tiem man nav vērā ņemams ienaidnieks, izņemot kokezi un khosmosu. Kokezis vispār nespēj uzrakstīt divus vārdus bez kļūdām, un visādas inerneta viltības viņam ir svešas. Hohmosam pietiek ar pašu un viņš jau izpriecājās ar savu nefolks3. No pārējiem Tethys un Neetiski vispār pašas izdomāja, ka ir manas ienaidnieces un es viņas nesaprotu, ja godīgi. Zazis ir vnk apvainojies. Hedera? Viņa nemūžam neapkarotu mani ar tādām metodēm un nerakstītu iesniegumus, jo ir pārāk lepns putns, un, manuprāt, tur tajā vienā brīdī, kad visi kā uz burvja mājienu sašuvās, lieki sabiezināja krāsas 10 gadus seniem notikumiem. (I can haz sayz it again: no mana viedokļa tajos e-pastos viņa izskatījās sliktāk par šo deģi.) Bet tas ir offt. Kas ir pats galvenais: NEVIENS no LĀČA minētajiem arī nerīkotos tā un TIEŠI TIK ZEMISKI, cik viņš, pēdējais zemes tārps. NAV. LATVIJĀ. STATISTSSIKI. TIK. DAUDZ. NEFOLKA. HEITERU lāci lai tie visi nebūtu TU. Mēs dejosim baletu ar gulbjiem kanālā lāciiii

(2 𝖑𝖔𝖝𝖝 | 𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Comments
 
From:(Anonymous)
Date:March 29th, 2022 - 03:58 pm
(Link)
Sailgojies pēc cietuma? Visi minētie un vēl daudzi citi ir sakrājuši gana daudz liecību par paranoiķa Jāņa Baloža noziegumiem, kurš pusgadu uzmācas kaut kādam iedomu tēlam "lācim". Sēdēsi un maksāsi par sieviešu aizskaršanu. Policija un zeki pret tādu sieviešu aizticēju un tiesātu, sertificētu māju dedzinātāju būs ļoti "saprotoša", he he. Tev vēl ir 24 h iespēja, lai izdzēstu visas savas cibas un atvainotos khosmos, lācim, methodrone un visiem pārējiem. Ja nē, tālāk visu risinās profesionāļi. Ar tevi ir cauri, kremlinbot.
[User Picture]
From:[info]degjis
Date:March 29th, 2022 - 04:27 pm
(Link)
He he, čau krāningmār
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba