Deģa piezīmes - Nu, deģi?
February 14th, 2022
01:58 am

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu, deģi?
Esmu atpakaļ no kasešu pārdošanas. Visu dienu pārdevu kasetes, bet vienu pat pārdevu par 50 eiro. Rīt pārdošu vēl tikpat. Tev ir tādas, tik vērtīgas kasetes, deģi? Man ir, varu visu gadu pārdot un nestrādāt, BET ir plāni. Vispirms iepazīsimies -



Arvīds DEĢIS. Dzejnieks un pedagogs, kā arī Sieviešu Kluba pāru attiecību eksperts.

Ararata zirgs pis Borisa beigtās mammas peņuāru angliski sarunvalodā! Kurš viņu iecēla par ekspertu? Tās pašas Kluba sievietes, kas iemācīja ģērbties noteikti. Tādas alošanās un aušiību dēļ Arvīds Dinijs Deģis arī nekad neiekļūs latviešu literatūras vēsturē (tāpat kā Guntaru Raču nepieminēs vairāk kā vienā rindkopā). Tu nevari iekļūt vēsturē tikai ar savu ārišķību, bet, protams, vari mēģināt. Paskaties, cik tālu tika Fallijs. Brigadere salīmējās? Kurš to izdomāja? Tas nav pierādīts! Kā var tik brutāli vnk dzelteni "rakstīt" nepierādītas implikācijas Latvijas kultūras vēstures "lapās"? Deģi. Fallijs to, Anna šo, viens kaut ko, cits citam to, un beigās salīmējusies! Ararata zirgs tagad piš Lāci! To nedrīkst pasniegt kā faktu! Rokas nost no Annas un vispār tās deģīgās rieksturīgās idejas, ka nav sieviešu, kas nesapņotu par bērniem un "pavardu", un attiecībām līdz kapa malai. Nav neviena cita darīšana, par ko kurš sapņu un ko grib, tāpēc katrs deģis un būmers, kurš ierosina ar likumu noteikt, piemēram, ka jēdziens 'ģimene' būs tikai viņa ideja par ģimeni, būtu kā minimums VISMAZ JĀNOŠAUJ. Tie ir draudi, rakstiet iesniegumu inbox.lv ledus hallei Piņķos!

Lai iekļūtu (literatūras) vēsturē un elitē vispār ar kaut ko vērtīgu kā minimums ir jābūt koptam, saskaņoti tērptam un classy, vēlams, smēķējošam deģim, kas pēc vārda arī nedrīkst meklēt kabatā. Arvīds Deģis tāds nav, bet ko var zināt. Vienmēr jau atrodas kāds izņēmums. Neviens pat NEGRIB lasīt to viņa beletristiku, jo tāds deģis nu, huļi tādam laiku tērēt... lai ierēktu? Lai ierēktu. Būtu labāk nezīmējies, Deģi. Beigsi kā Fallijs. Viss galvenais, ar ko tevi atcerēsies būs tas, ka biji stilīgs epatāžists, par kuru klīda BAUMAS, ka tajā salīmējusies Brigadere. Paldies nē. Brigadere nav deģa līgā. Tur vajag kā minums kosmisku sakritību, lai nesanāktu tā, kā es to esmu iedomājies. Tāpēc esmu mierīgs un mierīgi turpinu tirgot savas kasetes. Man vēl viņu ir daudz. Apmaksās kā pirmo Veseli, tā vēl dažus kompaktdiskus un suņu barību piedevām. Cik var tās stirnas ēst, drīz jāsāk domāt par attārpošanu. Stirnas esot visveselīgākās, bet mežacūkā tur gan, čum un mudž tārpi. Jāatceras aiziet iekāpt kādā vet. klīnikā.

Līdz rītam, deģi. Rīt man dzimšanas diena (esmu dzimis pirmdienā), tāpēc uzvedās labi un nekaitina krānu! Barot drīkst. Līgas drīkst divreiz, tautumeitas katru dienu. Komentus nelasu, esmu tankā (nazgulu tankists), pirmais #Līgā (savā) man nav smadzeņu, bet tikai tāpēc, ka man VISPĀR nav ķermeņa. No kurienes nazgulam ķermenis? Tie taču ir rēgi! Tātad smadzeņu nav un nevar būt. Toties ir tanks.

Current Music: Iļģi - Mēs deviņi bāleliņi

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba