Deģa piezīmes - Lāci
March 21st, 2022
12:02 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lāci
MAN RĀDĪJA TAVU IESNIEGUMU, DEĢI! TUR BIJA TAVS VĀRDS*, TEVIS LIKTIE LINKI UZ ARSCHMUSIK PEINTA PIMPĪŠIEM UN MANI, APGALVOJUMS, KA, PĀRPUBLICĒJOT TAVAS SIEVAS BILDI, ES NOPLŪDINU PERSONĪGOS DATUS (KAS NEATBILST PATIESĪBAI), PADSMIT SKRĪNŠOTU UZSKAITĪJUMS (draudi_kokezim.jpg :)) UN TĀ "STARP CITU" PIEMINĒTA ARĪ GRĀMATU DEDZINĀŠANAS AKCIJA ĒRGĻOS, IT KĀ POLICIJA PAR TO JAU NEBŪTU INFORMĒTA. KO TU VĒL TE SPIRINIES, KO LIEDZIES UN ĀKSTIES AR ŠIEM "MANS DARBS IR PADARĪTS"? SAKI, TELOHS CIBĀ IR MIRIS? NETICU. AUGŠĀMCELSIES! KĀ TĀ ROMIEŠU MOKU RĪKAM PIENAGLOTĀ LUPATA, UN ATKAL TE BŪS AAAAA AA A

Sēdi savā ziloņkaula telosā un raksti doktordarbu. Tev vēl iet tie 5 gadi, kad maksā stipendiju, vai melnraksts jau ir gatavs un esi VKKF vergs?

Kādi potenciālie darba devēji? Šis deģis vairs nav darba ņēmēja fāzē, kā tu vēl neesi iebraucis? Man ir vēl viena haltūra, kuru tu nespēsi nosabotēt, jo vienkārši par to neko neuzzināsi, un tad jau drukāsies pirmie Veseļa relīzi. U tried u failed u lost. Samierinies un rūdies uz to mūsu kopīgo peldi kanālā.

* Man paskaidrojums bija jāsāk ar vārdiem "Atbildot uz Krišjāņa Lāča iesniegumu, paskaidroju, ka..."

(3 𝖑𝖔𝖝𝖝 | 𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Comments
 
From:(Anonymous)
Date:March 21st, 2022 - 04:08 pm
(Link)
Jāni Balodi, tev neskaitāmas reizes norādīts, ka blutarsch nav Lācis. Ko tu vēl nesaproti? Vai nu atpisies ar labu, vai saņemsi vēl iesniegumus par draudēšanu random nessistītam cilvim. Neviens nav vainīgs, ka tu esi garīgi slims un nabadzīgs bezdarbniex. Risini pats savas problēmas un liec citus cilvēkus, it īpaši sievietes, mierā.
[User Picture]
From:[info]degjis
Date:March 21st, 2022 - 05:01 pm
(Link)
un? it kā neskaitāma melu atkārtošana tos padarītu par mazāk meliem. pret mani bija tikai viens iesniegums - KRIŠJĀŅA LĀČA - kurš eksplicīti atsaucās uz Dibenmūzikas pukstiem, tātad sava labākā izdomātā drauga? Bičevska? Lāci, kamon, kapitulē ar labu, jo varbūt, ka tad mēs peldēsimies ar nelauztām rokām
From:(Anonymous)
Date:March 21st, 2022 - 05:35 pm
(Link)
cik zinu, tur bija atsauces uz dažādiem Jāņa Baloža izteiktiem fiziska un seksuāla rakstura draudiem no dažādiem avotiem, ne tikai aršmūzika, kurš ir tikai viens no vismaz 5 cibiņiem un IRL cilvjiem, kuri šajā laikā mēģinājuši apstādināt Jāņa Baloža noziedzīgās darbības un saukt viņu pie atbildības. samierinies, putin, tavi bipolārie traucējumi tev ir radījuši daudz ienaidniekus. ko saki? samaksāsi morālo konmpensāciju khosmos, hedera un kokezis paziņai? jebšu vnk beidzot atpisīsies?
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba