Deģa piezīmes - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
12:02 pm

[info]degjis

[Link]

Lāci
MAN RĀDĪJA TAVU IESNIEGUMU, DEĢI! TUR BIJA TAVS VĀRDS*, TEVIS LIKTIE LINKI UZ ARSCHMUSIK PEINTA PIMPĪŠIEM UN MANI, APGALVOJUMS, KA, PĀRPUBLICĒJOT TAVAS SIEVAS BILDI, ES NOPLŪDINU PERSONĪGOS DATUS (KAS NEATBILST PATIESĪBAI), PADSMIT SKRĪNŠOTU UZSKAITĪJUMS (draudi_kokezim.jpg :)) UN TĀ "STARP CITU" PIEMINĒTA ARĪ GRĀMATU DEDZINĀŠANAS AKCIJA ĒRGĻOS, IT KĀ POLICIJA PAR TO JAU NEBŪTU INFORMĒTA. KO TU VĒL TE SPIRINIES, KO LIEDZIES UN ĀKSTIES AR ŠIEM "MANS DARBS IR PADARĪTS"? SAKI, TELOHS CIBĀ IR MIRIS? NETICU. AUGŠĀMCELSIES! KĀ TĀ ROMIEŠU MOKU RĪKAM PIENAGLOTĀ LUPATA, UN ATKAL TE BŪS AAAAA AA A

Sēdi savā ziloņkaula telosā un raksti doktordarbu. Tev vēl iet tie 5 gadi, kad maksā stipendiju, vai melnraksts jau ir gatavs un esi VKKF vergs?

Kādi potenciālie darba devēji? Šis deģis vairs nav darba ņēmēja fāzē, kā tu vēl neesi iebraucis? Man ir vēl viena haltūra, kuru tu nespēsi nosabotēt, jo vienkārši par to neko neuzzināsi, un tad jau drukāsies pirmie Veseļa relīzi. U tried u failed u lost. Samierinies un rūdies uz to mūsu kopīgo peldi kanālā.

* Man paskaidrojums bija jāsāk ar vārdiem "Atbildot uz Krišjāņa Lāča iesniegumu, paskaidroju, ka..."
Reply:
 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba