Deģa piezīmes - dienas_tiesa: Es neesmu savā mūžā iesitis nevienai sievietei.
February 20th, 2022
12:44 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[info]dienas_tiesa: Es neesmu savā mūžā iesitis nevienai sievietei.
Esmu pagrūdis, jo stājas ceļā un neļauj iet, kur gribu. Esmu satvēris vienu aiz žokļa un aizspiedis muti, lai beidz runāt man nepatīkamas lietas. Esmu iedevis pa jokam simbolisku/vāju pendeli. VISS. Turklāt pēdējie divi notika vienas epizodes/sievietes ietvaros un viņa šo pat varētu kaut kādā randomā lasīt. Tas bija apbusēji pelnīti, zač! No hate.

Pats gan esmu sists, bet ne tā ka bieži. Vēl es ļāvu sev (sāpīgi) kost seksa laikā, jo biju pelnījis un pats arī gribēju sodīt sevi. Pļe e ciba es eju prom jūs nenovērtējat visu šito un, man liekas, tiaki priecātos par kādu Borisa lekciju transhujārijas plusu un neplusu formātā, žopoj čuju Ararata mammas peņubāru, reizē kad strptīzs trijatā Kokneses dendrārija vestibilā uz pusēm, vienu? diuvus ok

(9 𝖑𝖔𝖝𝖝𝖝 | 𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Comments
 
From:[info]sunjakraans
Date:February 20th, 2022 - 01:00 pm
(Link)
Bet kāpēc tu demolēji koridoru? :D
From:[info]dienas_tiesa
Date:February 20th, 2022 - 01:18 pm
(Link)
Es biju sadusmojies un iespēru kaķu smilšu pakai, ko pats biju nopircis, un vienam krēslam VISS. Kāda demolēšana? Pēc tam visu savācu. Traci sacēla tieši tā 80 kilogramīgā govs [info]yulungu, kas tur ienesās un sāka taurēt uz mani. Lose, es mierīgi viņai visu paskaidroju un savācu. Ok?
From:(Anonymous)
Date:February 20th, 2022 - 01:21 pm
(Link)
Kā hedera un khosmos ir lieliski parādījušas, tu, Jāni Balodi, esi nožēlojams, gļēvs sieviešu sitējs melis un sadists, tādēļ nevienam tava vārdam nevar ticēt. Labāk izdomā daudz maz ticamu alibi policijai, ja vien marihuānas iespaidā vēl esi uz to spējīgs.
From:(Anonymous)
Date:February 20th, 2022 - 01:42 pm
(Link)
cik džentlmeniski, kārtējo sievieti apvainot un lamāt, šoreiz par neatbilstību kādiem svara standartiem. tu taču esi mizogīns gejs, Jāni Balodi
[User Picture]
From:[info]degjis
Date:February 20th, 2022 - 03:09 pm
(Link)
JULUNGŪ tagad ir apbērnojusies, bet pirms 10 gadiem bija MILZĪGA nimfomaniakāla govs, kas seksa laikā gaudoja tā, ka varēja dzirdēt cauri visām trijām kolhoza sienām. Jāsaka gan, ka skaļuma ziņā HEDERA daudz neiepalika. Ko tu te, Lāci, uzmeties par bruņinieku svešām, LIBERĀLU UZSKATU cibiņām, lox un unterdeģis esi? Es zinu, es zinu, ka esi
From:(Anonymous)
Date:February 20th, 2022 - 04:30 pm
(Link)
Jāni Balodi, šis nav Krišjānis Lācis, bet gan betmens, kurš tev liks atbildēt par katru pazemoto sievieti. Tu turklāt turpini to darīt. Tāds mīkstais un gļēvulis, uzbrukt sievietēm. Tā ir kāda bērnības trauma? Tas nekas, varēsi to stāstīt policistam.
From:(Anonymous)
Date:February 20th, 2022 - 01:02 pm
(Link)
Nekur tu neiesi prom, gļēvais sieviešu pazemotāj, seksist un varmāka, tev narkotiku reibums liks atkal un atkal atgriezties cibā. Tu, Jāni Balodi, esi sitis, doksējis, stalkojis un vajājis neskaitāmas sievietes savā dzīvē. Jānis Balodis no Taurupes ir hronisks varmāka un melis, un par to arī tiks sodīts no visām iesaistītajām pusēm. Tu paliksi pliks un nabadzīgs, un redzēsim, kā zekiem čokā stāstīsi par savu attieksmi pret sievietēm. Viņi būs ļoti saprotoši, he he.
[User Picture]
From:[info]degjis
Date:February 20th, 2022 - 03:10 pm
(Link)
Es domāju tagad uz citu logu aiziešu HAHA esmu atpakaļ, tautumeita man šoreiz jāvārdu neteica, ciba will svffer līdz nākamajai reizei tātad
From:(Anonymous)
Date:February 20th, 2022 - 04:31 pm
(Link)
Mēs izdarīsim tā, lai neviena sieviete tev vispār vairs nekad pat tuvumā nerādītos, jo tu esi sērijveida varmāka un, iespējams, izvarotājs. Pēc atsēdēšanas tev nāksies pamest valsti.
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba