Deģa piezīmes - July 12th, 2022

July 12th, 2022

July 12th, 2022
10:44 am

[Link]

BOMBER
Rīgā 90. beigās un 00. sākumā bija tāds [subj.] metālistu veikaliņš, vienu brīdi Avotu ielā (tieši pāri ielai pagalmā vienu brīdi bija čigānu zāles točka), pēc tam uz Dzirnavu un Satekles stūra. Es tolaik liku tur pārdošanā kaut kādas kasetes, par kurām naudu nekad no tā krievvalodīgā melnčirkainmatainā, mūžīgi iereibuši smaidīgā tirgoņa dabūt nebija iespējams, tāpēc savas preces vērtību izņēmu graudā -- vai nu iecienītāko bleķa grupu t-kreklos, vai licencētajos krievu (Irond) diskos. Tad kaut kad tas Bomberis pazuda, bet nesen uzzināju, ka arī pats tirgonis jau vairs neesot starp dzīvajiem, esot noļurbājies līdz ielas bomāra līmenim un tā arī nomiris, paliekot parādā VISIEM. Tā kā strādā vien, sius, tu tak jau sen zini, ka uz katru neapmierināto klientu ir vismaz viens apmierinātais, un ar to vajadzētu pietikt, jebšu vairāk gan vajadzētu tiekties uz attiecību 1:10 vai 1:20 (kā man)

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
03:01 pm

[Link]

The Cybermancer Diaries: May_2k22[2]


DARK HELMET - Metropolis I (The Future Is Now) 00:00
ISIDOR - Jinx 03:56
THE NUMBER H - Nothing 07:42
VECTORWOLF - Hypervisor 11:18
DEMONWARP - Victims 15:33
MACROWAVE - Eschaton 18:32
FORERUNNERX - Epoch 21:05
PRIMARY SLOT - God Is Not Here 24:23
MORIS BLAK x DADDYBEAR x GRABYOURFACE - Crimes of Passion 28:00
MISANTHROPIX - In Voluptas Mors 32:28
DEMONWARP - Warlock 37:57
HUBRID - Serial Maniac (feat. Shred Krueger) 41:04
ELECTROSHARK - Night Patrol 43:52

Art: https://www.artstation.com/artwork/zDNBZQ

#darksynth #cyberpunk #synthmetal #metalsynth #horrorsynth #slasherwave #synthwave #futuresynth #scifi #mixcloud #mixtape #variousartists

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
06:42 pm

[Link]

Deģenaratīvs bļe gandrīz iepoustoju kā tas deģis nefolx
Nesen_uzzināju, ka pirms un 90. gados Lietuvā darbojusies tāda persona vārdā Andželika Tamaš, kas sevi uzskatījusi par seno baltu zinšu mantinieci un izplatījusi ĪSTENO leišu-latviešu mācību par zvaigznēm, kalendāru, svētkiem, paražām, matemātiku, rakstību un vēl daudz interesantu un lāgā neizpētītu lietu. Vēl Andželika sevi saukusi par Zelmu, savulaik ar vecākiem dzīvojusi Latvijas teritorijā, bet robežas mainījušās, un viņas ciemats nonācis Lietuvā.

Piemēram: LLLATU = LIELLATU cilts (ģints?) sastāv no līviem (lhiwej), latvjiem, lietuvjiem un sēļiem (aukštaičiem). Prūši un igauņi ir pārejas posms uz mūsu pagāniskās tautas pretiniekiem, t.i. cilti, kura veido prūši, vācieši, krievi un žīdi. DZĪVE = PRIEKS, SVĒTKI, LAIME un SVĒTKI KATRU DIENU:


Bet Pats Augstākais Labums = BRĪVS LAIXXX

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
08:38 pm

[Link]

Jaunākās ziņas
Boriss Kučulu ir sava prāta vergs, un Kučulu prāts ir Borisa vergturis, BET tas nekas, jo Vilkakrāns pa šo laiku ir (88% pārbaudīts un true info) sagūstījis resorcu un dedžiju un tur viņus savā pagrīdes torture chamber Četrupē, kur ar abiem dara vārdiem neapraxxtāmas lietas. Savukārt jūzers Sius moku kambaris ir ar 800 litriem sadzīves atkritumu aizdirsts dzīvoklis ar lodžiju daudzstāvenē kaut kur smakojošajā Rīgā un viņa vergturis ir wecais labais Zaļais Pūķis. Jēga no tādas exxistences nav pat tās apcerēšanā, jo neviens sevi cienošs Latest Posts skrollētājs, ieraugot kārtējo [info]zivs: jau vairs negivo faku un skrollē tālāk, tl;dr vnk, pievemtas kedas un taisnā leņķī sakaltušas bixes

(1 𝖑𝖔𝖝 | 𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
08:45 pm

[Link]

O, ar mums runā pati Cibas Mis Penis Envy '2022

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Previous Day 2022/07/12
[Archive]
Next Day
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba