Deģa piezīmes - May 29th, 2022

May 29th, 2022

May 29th, 2022
09:12 am

[Link]

Iekšējie dēmoni
Katram no mums ir rakstura tumšās puses, taču nekas nav banālāks par "iekšējiem dēmoniem" Nekad nestāstiet man par saviem vai svešiem iekšējiem dēmoniem, izņemot ironiski, stāstiet tikai par ārējiem, jo, kamēr tie ir tikai iekšēji, tos nebūtu jāredz nevienam, izņemot speciāli tam paredzētiem un ekipētiem speciālistiem (demonologiem) Es reiz piedalījos iekšējo dēmonu medībās, un, jāteic, kā bez, tā ar iepriekšēju sagatavošanos pozitīvs šāda pasākuma iznākums ir mazticams Lomas ātri mainās vietām un mednieks kļūst par medījumu, jebšu medītājs no medītā nemaz tik viegli nav nošķirams jau oriģināli Teikt, ka nav nekādu dēmonu, arī būtu paviršs deklaratīvisms, tāpēc labāk pievērsties ārējiem, piemēram Krievijas kara un propagandas mašinērijai, kuras rindās maršē vesels dēmonu kaleidoskops, bet labāk nepievērsties vispār, jo visi jau zina to Nīčes citātu par blenšanu bezdibenī, līdz tas atnāk un izsit tev zobus pašam vai vismaz izrauj paklāju no kājapakšas Nosaucot kaut ko iekšēju (slinkumu, inerci, nesavaldību, atkarību, greizsirdību, alkatību, apsēstību utt) par dēmonu, notiek atteikšanās no atbildības un, es pat nezinu, tiek destruktīvi trivializēta valodas loma realitātes konstruēšanā Atstāsim dēmonus tumšajiem viduslaikiem un konservatīvajiem domātājiem

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
04:21 pm

[Link]

Labdien
Divas zosis, paldies, nevajadzēja jau tā uzreiz, bet kas man tagad būtu jādara? Man pašlaik nav komentāru.

Kas ir tas Janka, kuru zemāk piemin Egijs, nezinu, bet es tas neesmu. Laikā, kad mazais melis dzīvojās pa Vecdaugavu, es gāju universitātē, lasīju dienā 100 lapaspuses un neinteresējos par viņa mazajiem melīgajiem piedzīvojumiem. Man tāpat nav nekādu šaubu, ka arī visas iepriekšējās (regulārās!) neprovocētās apvainošanās izraisīja uzmanības trūkums no manas puses un no tā it kā izrietošā sajūta par being excluded, bet es tādiem cilvēkiem nekādu uzmanību nekad neesmu bijis parādā. Par ko? Vispār ieteiktu raudzīties vairāk uz priekšu, pašam būs labāk. Ko gan var panākt ar šādu publisku apakšveļas (pie tam savējās!) mazgāšanu? Līdzjūtību? Sapratni? Varbūt no kāda cita. No manis, lūdzu: nicinājums, kas turpina pieaugt ar katru spļāvienu savās atmiņās. Kaut kas taču pozitīvs jums ar to plikpauri arī bija? Ko tad sabijāt tik ilgi kopā, ka pat lēcienu ar gumiju neuzsauca un vēl kaķi noindēja? Nē nu mazohists, kas mazohists (autosadists?), bet it kā, hmm... dzīves baudītājs. Kognitīvā diskonakts, vienvārdsakot. Palasi labāk dainas:

Ai, āzīti murmulīti,
Nepis kazu vakarā,
Pis rītā saulītē,
Tad būs balti kazlēniņi.

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
05:17 pm

[Link]

To Ķeipenes unterdeģi, kuru es gāju piekaut, bet nepiekāvu, jo visi teica, ka nav mājās
(un labi, ka tā, jo tad par mani būtu vēl viens pants), mans automehāniķis Madlienā (jes, man beidzot ir garāža, uz kuru var paļauties -- katrs vecautoīpašnieks sapratīs, kāda tā ir nirvāna) nosauca par ļaunu ļaunu cilvēku, kāds viņš noteikti arī ir, bet vairāk tomēr stulbs, jo pālī bija iedomājies, ka varēs piesavināties tikai iepriekšējā dienā pirmoreiz satikta cilvēka divriteni (biju nopircis no viņa dažādu lietotu, gan jau zagtu audiotehniku, ko pie sevis aizvedu ar autobusu, velo atstājot Dūdās; bet tas viss ir dokumentēts). Kā, es atvainojos, tu vari zināt, ka tas cilvēks, ko tu grasies piečakarēt, nav psihomaniaks? Bet es esmu! Turklāt, gāju karot viens pret trim brāļiem (visiem ap 50), nešauboties, ka they're no match for me. Dzintara brālis Ziedonis, piemēram, esot vienai vietējai uzcirtis bērnu un bijis svētā pārliecībā, ka tad, kad tas piedzims, viņš varēšot to atdot bērnunamā un valsts viņam vēl maksāšot par to ikmēneša pabalstu. Kad Edžus paskaidrojis Ziedonim, ka tā tas gluži nestrādā, tas esot bijis totāli sašauts, sēdējis saķertu galvu un vairs nav spējis pat pastrādāt, ko jau tāpat darīja maksimāli lēni. Pat proputiniskajai Madlienes frizierei nebija nekā laba sakāma par Dzintaru no Dūdām, bet neiešu vairs atkārtoties. Man nav rezona melot ne tikai tāpēc, ka cenšos sekot JBP baušļiem, cik nu tas izdodas, bet arī uzskatāmi redzu, kādas sekas ir ilgstošai melošanai kā sev, tā citiem lj user noblesavage gadījumā.

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
08:42 pm

[Link]

18:59 Nu, es nezinu, vai vajag lepoties ar to, ka tu esi psihomaniaks.

19:55 Prikiņ, ir tādi, kuri iedomājas, ka, ja es kaut ko ierakstu, tas ir viņiem.

Nice self-burn. Par pirmo, es nebūt nelepojos, bet konstatēju "faktu". Tu vēl pat nebiji atgriezies cibā, kad šis deģis sev diagnosticēja arī sadismu, VISI BIJA BRĪDINĀTI. Par otro, tev jāraksta friends-only režīmā vai privāti (pēc tam vari atslepenot), citādi tavas narcistiskās vārsmas, nokļūstot Latest Posts, kas tagad ir Cibas main deģu čats, jo komentēšanas kultūra (un ironija) is dead, automātiski kļūst adresētas visiem. Izdzēšanās pēc katra ieraksta tikai parāda, ka no kaut kā baidies (teici, ka no tā, ka kāds nokopēs tavus pāris nedēļas vecos ierakstus :), bet ar to nevajadzētu, es neteikšu "lepoties", tas vienkārši nav jāizrāda, tas ir kā uzpūst zem sava murāļa IM INSECURE do my homework DADDY pls

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
09:39 pm

[Link]

degjis ir loxx un nesaprot, ka ar savu psihes disfunkciju vajag lepoties, jo tas nav bug, bet fiicha
Pag, a narcisms arī ir fīča? Jo ar to nu gan es lepoties netaisos, jebšu sevī apzinos, tāpēc arī tik labi atpazīstu citos. Cita starpā, JBP put it well kā vēlmi to be credited with more virtue in the absence of the work necessary to actually attain it, BET, ko es varu pateikt, būt strādīgam, esot ārpus vergu tirgus, ir krietni grūtāk, nekā tad, kad tev ir kāds vagars aiz muguras vai dedlains nākotnē :(

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
10:57 pm

[Link]

Puškas nav, bet arī nevajag
Ja iestāsies vispārējs bads un pēcapokalipses scenārijs, iemācīšos sālīt gaļu un to manā vietā nomedīs suņi, atliks tikai pa pēdām aiziet/aizslēpot pakaļ (ziemā; tur būs tik daudz, ka pietiks arī vasarai)

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
11:05 pm

[Link]

NOmnon

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
11:37 pm

[Link]

X)
Man aristokrāns liekas labāks (niks), bet gaumes jautājums, I guess. Right-click, view image un redzēsi, ka tas ir no 9gag, Edžij, es uz tevi atsaucos vīriešu dzimtē tieši tāpēc, ka zinu, kā tas tevi trigerē. Bet tev par to jāpadomā: kas tevi tādu zēnīgu precēs? Ne jau nu cits zēns (normāls), tikai kaut kāds gejs, lai neteiktu mīkstais.

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
11:44 pm

[Link]

Pie tam runa nav tikai par fiziskajiem parametriem (kuri tur arī nav sevišķi spīdoši)
Bet par izturēšanos un visu šito JAU PIEMINĒTO tieksmi MĒRĪTIES AR KRĀNIŅIEM (lukturīšiem, teltīm, riteņbraukšanas spējām, frizūru, lupatām, gaumi, whatevea) Tas nav tas, ko sagaida no meitenes, jo kamon, meitenēm nav krāniņu. AristoKRĀN, saki, vai Eģijam ir penis envy vai nav? Es saku, ka ir.

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
11:58 pm

[Link]

kanistokrāns

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Previous Day 2022/05/29
[Archive]
Next Day
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba