Deģa piezīmes - April 28th, 2022

April 28th, 2022

April 28th, 2022
04:29 pm

[Link]

Novērojums
No jaunajām Tautumeitām man vislabāk patīk tā jaunā. Tā, kas vissportiskākā, burtiski lec kamerā un mazliet atgādina Dardegu (pieļauju, ka tāpēc). Krokšu sesija gan man riebās. To noteikti izdomāja Assnātre

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
05:49 pm

[Link]

Vakardienas koncerts
Bija neticami pārpildīts, tā, ka nudien negaidīti. Jau ierodoties (desmit pāri astoņiem or so), bija sajūta, ka pirmais iesildītājs ir tikko nospēlējis. Kāpņutelpā satiku Vendiju, un kādu brīdi vispār likās, ka viņa te būs vienīgā pazīstamā, bet, es saku, Melnā Piektdiena bija tik pilna, ka vienkārši tie pazīstamie nebija tik viegli pamanāmi un iznira cits pēc cita neregulāros intervālos, bet beigās summāri savācās pat vairāk nekā, piemēram, Author & Punisher laivā pirms divām nedēļām. Tur bija pat mans bioloģiskais brālēns (!), kurš strādā purvā (šodien purvā biju es) un nez kādā randomā iepriekšējā vakarā pat bija apmeklējis PUTAN CLUB konci KKC (!!), ko es nokavēju, un pat iegādājies viņu t-kreklu ar uzrakstu FUCK YOU (!!!). Sinisters, piemēram, uzzīmējās kāpņutelpā tikai promejot un bija izbrīnīts, ka ZYKLON BAUR nenotiek pie manis, bet Satrakona. Kamon, cilvēki, ir Fb events, kur skaidri un gaiši rakstīts, kur, kad un kas notiek. Bet man feisbukā ir bans par anti-putinisku bildi vēl 20 dienas, nekādas iespējas reklamēties, neko nevar ne komentēt, ne laikot, pat atdraugot nevienu nevar (wtf), tālab tagad apgūstu instagram, jebšu tas arī ir Meta produkts, bet, kamēr jauns (subjektīvi), visnotaļ uvļekaķeļnijs. But I digress. Tā kā paziņas pūlī atrast bija tik grūti, iepazinos ar vairākiem jauniem cilvēkiem, tikai vārdus gan atceros tikai dažiem (-ām), jebšu ir sajūta, ka... whatever

Amerikānis OTTO VON SCHIRACH, kuru biju klausījies tikai 2 dienas (un tikai "Draculo" EP pārsvarā), bija nezvērs un uzstājās tik negaidīti ilgi, ka gandrīz sāka likties, ka IGORRR vairs nepietiks izturības. Galvenās tēmas: triangles, exorcism, happiness, LATVIA. Sen nebiju tik koncentrēti daudz reizes dzirdējis kādu izrunājam vārdu "Latvia", nu, tā, ka pilnīgi lieki. Tur taču kāda puse bija krievi! Toties francūzis IGORRR mani totāli nopirka ar savu jauno vokālisti Afrodīti (īstais vārds), kura šova laikā pāris reizes nomainīja tēlu, jebšu spridzināja ar visiem https://www.instagram.com/p/Cc420xDleOQ/ Grupa visā visumā attaisnoja ekspektācijas, bet tas, kas šīs ekspektācijas pārspēja, noteikti bija mega atsaucīgais crowd, vnk wow https://www.instagram.com/p/Cc5RAF-Fvvz/ (arī Otto saņēma mega ovācijas)

Pēc tam, kad no MP visi bija izmesti, iegriezos Nurmē uz Nemierīgo Prātu āfterīti, kur bija apmēram tikpat paziņu, cik koncertā, un neproporcionāli ilgi apspriedu igauņu industriālā metāla vēsturi, kā arī redzēju vientuļu Alisi Zariņu, garlaikotu Elizabeti Balčus un negaidīti satiku vienu no feinākajām klasesbiedrienēm no RAĢ laikiem, kura, izrādās, jau piecus gadus strādā kinoindustrijās, un ir tikai divarpus nedēļas vecāka par mani. Vēl kaut kā sanāca, ka pīpēju vienu kāsi ar Kambalu, bet šito vsp piefiksēju tikai pašās kāša beigās. Jāsaka, ka vispār tajā Nurmē arī bija neproporcionāli daudz par mani garāku vīriešu (izņemot to igauni), tā kā nav brīnums, nav brīnums.

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
06:26 pm

[Link]

Cilvēks uz gaismas viļņa
Skatos, ka rūdīta reklāmas tekstu autore un žurnāliste dažādos medijos (četri klikšči) te pārdod par 5 eiro, un uzreiz atminējos, ka par to mēsliteratūru šim deģim arī ir stāsts. Šo Agneses Bērziņas (tāds bija vārds? [info]sickboy guru) grāmatu nopirkām pirms Hipnopitona 18. novembra koncerta Bolderājā no tām lētajām, kas stāv pīpētavā par 1 eiro, un pēc tam visa vakara gaitā plēsām laukā lapas, no kurām locījām lidmašīnas un svaidījām pa labi un pa kreisi, pēc tam, protams, visu nokopjot. Fragmentu no šī koncerta varat dzirdēt te https://soundcloud.com/nefolk/hipnopitons-live-at-bolderaja-18xi2015-excerpt-1 (jā, 7. sekundē saplīst glāze), bet grāmatu gan pirkt neiesaku.

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
08:28 pm

[Link]

Vampir (Feat. Oli Sykes Of Bring Me The Horizon)
Nu zini, es teiktu, ka tā dziesma tikai iegūtu bez visa tā, kas iekavās. Vēl aizvien gaidu, kad uz galvas nokritīs 40 EUR (VIP biļetes cena, citu jau nav)

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Previous Day 2022/04/28
[Archive]
Next Day
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba