reliģiskais moments - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
reliģiskais moments

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Oct. 29th, 2010|05:32 pm
alison
1. "es esmu lasījis tās bībeles rakstvietas"
davai dajoš rakstuvietas (ja vien Tev nav bail inficēties ar kādu garīguma, smadzeņu slimību, lasot Bībeli)

2."un es zinu, ko par to saka autoritātes, kurās citi ticīgie arī klausās."
ēēēm, kā jau es mēģināju Neoplasmai rakstīt, pasaulē ir 2,2 miljardi kristiešu(saka vikipēdija, bet man nav laika meklēt drošticamākas versijas un tautas skaitīšanas datus, kaut kāda trešā daļa iedzīvotāju jau aptuveni ir). Tu patiešām naivi tici, ka, pat, atdalot no šī cipara tos, kas tkai par kristiešiem sevi sauc, nevis ir, Tu spēj atrast to vienīgo, pareizo autoritāti, kurā ieklausīsies "īstie kristieši"?
vai nav tā, ka Tu vienkārši atrodi to kristietības versiju, kura vislabāk atbilst Tavai izpratnei, par to, kas viss ar kristiešiem nav kārtībā, un tad ar apmierinātu sejas izteiksmi skai, ka visi kristieši tā domā un tāpēc viņiem nav taisnība?

3. "piemēram, vienā neticīgos vienkārši nosauc par stulbiem"
jā, un citā liek viņus nogalināt. ne viens, ne otrs variants neliecina par vienlīdzības zīmi starp morālu trūkumu un neticību, neticība var izraisīt morāli nepareizu rīcību, bet arī ticīgs cilvēks var rīkoties morāli nepareizi, ne? ja ticība=morāls tikums, tad kur ir tie tūkstoši svēto robotu, kas maršē šīs pasaules ielās, darīdami tikai labu, runādāmi tikai labu, domādami tikai labu?????

link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: