Patience, use the Force, think!
Solidarity Song: The Hanns Eisler Story 
26.-Nov-2012 10:22 pm
Šodien lielu daļu no vakara pavadīju meklējot kur var dabūt mūziklu „Solidarity Song: The Hanns Eisler Story”, taču torrentu tīkli mani pievīla un pat meklējot legalā vietā kā Amazon to netatradu.
IMDB viņai iedots 8.4 reitings (tiesa gan tikai 10 vertētāji bijuši lol)

Taču es esmu riktīgi pavilcies no youtubē atrodamajiem mūzikla fragmentiem. Ievērtējiet, šo video. Tās Orvella „paradīzes” vadoņa un strādnieku seju emocijas ir vienkārši awesome + muzika totāli episka.

http://www.youtube.com/watch?v=8S0I0J_fXLo

Atradu vēl otru fragmentu no filmas kurā aktierspēle rullē par 500% kopā ar episko mūziku un dokumentālo kadru maiņām manai sirdij vienkārši lika drebēt revolucionārā priekā.

http://www.youtube.com/watch?v=kXSymRTugqk



Savukārt trešā dziesma ir ar filmu Solidarity Song: The Hanns Eisler Story nesaistīta, vienkārši uzklikšķināju youtubē uz rekomendētajiem video.

Well, tas ir faking crazy songs vārda crazy literālajā nozīmē. Es to video noskatījos, tad noskatījos vēlreiz 5x pēc kārtas un knapi noturējos, lai vēlreiz 5x pēc kārtas neskatītos, bet gan dotos rakstīt šo postu.
Lol nezināju, ka pātagu var izmantot par mūzikas instrumentu, tas ir tik kruta.

http://www.youtube.com/watch?v=4DgJZADHsyg&feature=relmfu


Enyway, ja kādam ir idejas kur varētu dabūt filmu Solidarity Song: The Hanns Eisler Story, es būtu nenormāli pateicīgs. Tai filmai ir jābut ārprātā krutai.
Comments 
26.-Nov-2012 11:11 pm
Aizraksti Youtubē tam video īpašniekam un pajautā, vai viņam nav kāda ideja, kur un kādā veidā Tu varētu dabūt to filmu.
27.-Nov-2012 01:00 am
Pie pēdējā video bija koments:
"Solidarity Song", the film from which this performance was taken, is a wonderful documentary about Hanns Eisler and his music, with a number of extraordinary performances. It is available in English on DVD from Bullfrog Films (USA).

Ieskatoties Bullfrog, var atrast šo:
http://ej.uz/emec
Tur ir norādītas kaut kādas mistiskas cenas.

Un vēl ir šis:
http://ej.uz/q54e
Kur ir mistiska gara infa par to, kā kaut ko pasūtīt. XD
Šaubos, vai kaut kas no tā visa strādā. Man arī bija zināms slinkums iedziļināties. :D
27.-Nov-2012 08:08 am
Super, paldies tev par linku.
This page was loaded Apr 19. 2024, 7:52 pm GMT.