Patience, use the Force, think!
Google+ 
20.-Jul-2011 02:11 pm
Pievienojos Google+, karoče izskatās, ka neērtais un tizlais Facebook var iet kārties. Cerams, ka Google tā arī paliks pie minimālistiska koncepta un neapkarinās ar milijons nevajadzīgām fīčām tādejādi nespējot normālā veidā iegūt galveno, tas ir bildes + blogveidīgas sarunas.

Tāpat apļu ideja ir cool, tas varbūt ļaus atteikties no Cibas. Jo draugos un Facebookā es nevaru tā vienkārši ērtā veidā ierakstīt par to kā pliks filmējos Inxa filmiņā, nebaidoties, ka kādi darba kolēģi varētu nesaprast or smth.

Bet nu jā, vis jau atkarīgs būs no tā kur tusēsies cilvēki, jo tikai to dēļ es lietoju minētos portālus.

Pats ceru, ka ar Googli+ varētu nahrenizēt facebooku (kurā es neērtuma dēļ ieeju retāk kā reizi nedēļā) un Twiteri (kur mani kaitina, ka nevaru izteikties gari), atstājot tikai draugus.lv, bet visticamākais vienkārši būs papildus jauns sociālais tīkls kurš regulāri jāiečeko vai nav redzams kas jauns un interesants no paziņu loka.

Tikai ja, Google+ piesārņos ekrāna vidu līdzīgi kā facbooks ar spēlēm un citu automātiski shārēto huijņu, tad būs vāks. Man intersē tikai tas ko cilvēki paši raksta un atsevišķos gadījumos manuāli (rakstot ar rociņu) šāro.
Comments 
20.-Jul-2011 02:43 pm
Vēl es domāju, kas notiek gadījumos, ja vienu ierakstu šārē vairāki cilvēki. Tad viens un tas pats parādēs vairākas reizes vai ir viens ieraksts ar cilvēku uzskaitījumu kas to ir šārējuši.
20.-Jul-2011 02:57 pm
viens ieraksts ar uzskaitījumu
This page was loaded Maijs 20. 2024, 2:03 am GMT.