hipopotama pieraksti

2. Novembris 2010

galvenais hipo

Navigation

2. Novembris 2010

Add to Memories Tell A Friend
Vispaar. Esmu shausmiigi nogurusi un izbesiita par celi, asteskaulu un vispaaar. Nu, tagad vismaz esmu pamodusies un dziiviiga. Kaut cik. Taas pretsaapju tabletes tieshaam laikam bija sasodiiti narkotiskas un riebiigas - peedeejaas divas nedeeljas neko daudz nerubiiju. Pat palasiit iisti nevareeju. Laikam gjeniaalaa doma "izdariit visu pie vienaam saapeem" nemaz tik gjeniaala nebija. Bet nu lielaakais sliktums jau laikam aiz muguras. Tagad veel tikai meenesis uz krukjiem, jaatiek galaa ar kaajas aadu (es nesaprotu, kas tas ir - no visas taaas kaajas aada lobaas nost taa, it kaa es buutu chuuska uz jauno gadu), kaut kaadaa veidaa pietiekami maigi, bet tomeer kaut cik saglabaajot fizisko formu jaasaglabaa celis (vinjsh veel arvien izskataas taa, it kaa kaads ar lielo aamuru buutu sashkjaidiijis viendabiigaa masaa un tagad tur man vienkaarshi ir kaut kaads zilganmelns kunkulis) un veel piedevaam kaut kur jaaatguust mozhu garu. Nav jau daudz, vai ne?

Vakar pieteicos zaljaas kartes loterijai. Ja es vai Peecis vinju nedabuus, peec 2iem gadiem noteikti brauksim maajaas :D Vispaar jau veel man ir tiesiibas pirmaa gada beigaas pateikt, ka man te nepatiik, un braukt maajaas. Reizeem taa noilgojos, ka tiiri ar pieri sienaa skriet, liidz ja ne caurums uz "maajaam", tad vismaz taads apriebums galvaa, ka pashai liekas, esmu jau tur.

Toties rudens te ir skaists gan. Un ceturtdien ieshu pie fizioterapeita, ceru, ka vinjsh pateiks, ka nav ko aukleeties, varu vairaak rikshot apkaart un nemaz tik ljoti nevajag piesargaaties - kameer man to neviens nav pateicis, mazliet bail. Galu galaa, shii bija jau otraa reize, kad man tam celim paarstaadiija saites, shoreiz man gribeetos, lai viss tieshaam izveershas labi un shiis cieshanas nav veltas.

Ak, ak. Vot.
Bet vispaar mees piektdien bijaam uz Bellevue Maagslas muzeju, Halloviina pasaakums un izstaazhu atklaashana un kaut kas tamliidziigs. Man liekas, Latvijaa tomeer tas notiek forshaak. Bet, no otras puses, Bellevue tomeer ir un paliek Paardaugava. SAM'aa un pat Frye'aa droshi vien dziive kuusaa daudz pamatiigaak. Jaa, jaa.

Ak, un veel. Par spiiti visai chinksteeshanai un kusteetnespeeshanai es tomeer paspeeju kviikendaa mazliet izbraukt ar kajaku. Taa kaa man ir jauns airis, to tachu VAJADZEEJA izmeegjinaat. Taa nu iziireejaam kajaku (jo muuseejo nest ar krukjiem es tomeer nevareeju vis), kaut kaadaa veidaa ielociijaam to manu kaaju iekshaa un paareejais jau sameeraa vienkaarshi. Divataa apgaazties tomeeer sarezhgjiitaak, taa ka viss droshi, ai.

Add to Memories Tell A Friend
Cik tagad Latvijaa pl.?
Powered by Sviesta Ciba