hipopotama pieraksti

20. Oktobris 2010

galvenais hipo

Navigation

20. Oktobris 2010

Kaa Ganza salauza dibenu, Pink IS new blonde un citi nieki

Add to Memories Tell A Friend
Kameer nepaarvaacos uz shejieni dziivoties, biju paarliecinaata, ka man ir viegls vaards. Visur. Ha ha. Junda un Ganza, luuk kas es esmu, izraadaas.

Rozaa mati turpinaas. 2.dalja. Tagad tumshi rozaa. Nu, ir labaak par neizteiksmiigajiem kaku/kastanjbruunajiem, ko var nopirkt shejienes veikalos. Lai nu kaa, no shiis kravas veel palicis viens iepakojums. Naakamreiz meegjinaashu kaadu citu firmu. SmartBeauty izpratnee red tulkojas kaa pink. Lai nu taa buutu.

Kaa var salauzt dibenu? Pietiek atrast mashiinu, kura, griezhoties pa labi, neraada pagriezienu un neredz Tavu vellapeedu vellapeedistu joslaa. Un tad atliek vien piezemeeties uz pakaljgala. Peec neguleetas nakts, kad nevar paguleet uz muguras, aiziet uz Emergency room, lai atklaatu, ka ir ielauzts astes kauls. Pirmaas dienas tas shkjiet smiekliigi, bet tagad, peec divu nedeelju nespeejas paguleet uz muguras, man gribeetos kaadam iesist. Tragjiskaakais ir tas, ka nevar izstaipiities. Izraadaas, tas ir ljoti nepiecieshams cilveeka cieniigai dziivei.
Pie vienaam saapeem izleemu riit doties uz hospitaali, lai salaapiitu celi. Jaa, jaa, saites ir pliisushas, ljur ljur. Sheit vismaz neliek peec tam guleet slimniicaa, to var dariit maajaas. Kas, protams, buus interesanti, njemot veeraa, ka uz muguras es nemaz nevaru paguleet. Ahahahahahaaa. Toties mana aarsta asistente varees turpinaat sajuusminaaties par maniem matiem, katru reizi vinja man pajautaa, vai ieprieksheejaa reizee man bija taadi pashi. Neee, miiliit, ahahahahahhaaaa, vai Tu zini, ko noziimee red?

Nu, taa. Citaadi meegjinu ieiet rutiinaa - kopsh juulija, kad aizbraucaam, maajaas esmu bijusi principaa tikai shomeenes. Pa vidam - Meksika, road tripi Shikaaga->Sietla, Sietla->SanFrancisko->Sietla un viesi, viesi, viesi. Tagad gaidu Zsveetkus, kad atbrauks braaleens. Un pavasari, kad Dace. Liidz tam varu aizrauties ar maajas iekaartoshanu un matu kraasu izveeleem, jo voluntiereeshanu esmu mazliet uzlikusi uz pauzes, kameer sapratiishu, cik daudz es varu un cik nevaru izdariit ar salauztu dibenu un salaapiitu celi.

Njurrr njurrr.
Powered by Sviesta Ciba