hipopotama pieraksti

Komentāri

Re: offtopic

Es dažreiz ļauju kašķēties, t.i., uzreiz neiejaucos, ļauju risināt pašiem. Foršākais ir, kad E saka Miķ: Tagad Tu ņem šito, Tava turn, es spēlējos ar šo. Vai kad viņa iedod viņam kaut ko citu, lai novērstu uzmanību. Nu bet citreiz man jāiejaucas.

Liekam klučus - ar vienu roku palīdzu E, ar otru ceļu Miķim torni, ko sagāzt. Grāmatas tāpat lasu - abi klēpī, viena grāmata lasīšanai, otra - Miķim plosīšanai.
Vispār jau man tāda sajūta, ka baigi maz sanāk būt trijatā - savācu no bd ap 4-5, tad mājās kaut ko padarām, tad vakariņas, vannas, gulēt. Citreiz E dara kaut kādu sagatavotu aktivitāti, līmē uzlīmītes, liek tās pašas puzles, utt., mēs ar Miķi sēžam blakus un pļāpājam vai ceļam torņus/beru mantas kastē, viņš gāž ārā. Dažreiz, kad es esmu pārgurusi un acis līp ciet, ļauju E "likt mammu gulēt" un Miķis rāpo man pāri :D Mums jau vēl pagaidām diezgan labs laiks - brīvdienās un ārpus bd dienās vedu uz parku, tur abi šūpolēs vai E skraida pa slidkalniņiem, reizēm uzlieku M uz slidkalniņa. Sliktākā laikā aizvedu uz bibliotēku vai uz vienu bērnu aktivitāšu istabu (bērniem līdz 1 gadam par velti; pēc janvāra vedīšu uz tālāku, bet lielāku bērnu "muzeju", kur ir ģimenes gada abonoments). Vēl jau brīvos brīžus saplānojam tikties ar draugiem, lai E viņus atceras - ejam uz grāmatnīcām (lielajās ķēdēs ir vilcienu galdi/lego galdi u.tml) vai dzīvnieku veikaliem. Kaut kā tā. Savā starpā vēl jau īsti nespēlējas, sanāk tā kā nodalīt.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba