Damn
11 Augusts 2016 @ 12:40
Attention whore  
Pēdējā laikā konkrēti prasās pretējā dzimuma uzmanību un vienīgais,kas manu bērnišķīgo ego ir pacilājis pēdējā laikā ir mākslīgi selfiji un daudzie "like" instagramā un FB.
Patiesībā tas ir ļoti skumji un nožēlojami,manuprāt, jo apzinos,ka fotogrāfija un mana seja dzīvē ir divas dažādas lietas. Protams,tās fotogrāfijas man nav tikai uzmanības pievēršanai, priekš nanis tas ir arī radošs process un mākslinieciskums. Kā arī dziļi kaut kur sirds tumšākājā stūri jau jebkurai sievietei gribas justies gribētai un skaistai. Tas ir tas,kas man nemitīgi pietrūkst un man tas reāli besī,jo zinu,ka neesmu neglīta zoss galīgi,bet vienmēr jau gribas būt tam kas tu neesi, un neviens man neieskaidros pretējo,jo VISI cilvēki sevī dziļi sirdī ir ar kaut ko neapmierināti un labprāt padarītu sevi līdzīgāku kādam elkam utml.
Reālā situācija ir tāda,ka man ir daudz draugu vīriešu pēdējā laika un visi tiešām ir labi draugi un tas ir abpusēji, bet man pietrūkst romantikas. Pietrūkst nevainīgs flirts un tā sajūta, kad ar tevi kāds koķetē, tas piedod tādu asumiņu dzīvei un prieku. Es nevēlos iemīlēties un staigā t uz 10randiņiem ar vienu un to pašu cilvēku, es tikai vēlos uzmanību. Socializēties ar inteliģentiem un galantiem vīriešiem, sajust to kā mani iekāro, bet neatdoties.
Bet viss kas manā dzīvē pašlaik notiek ir mans garlaicīgi problemātiskais darbs, maz miegs,kā arī jauki pavadīts laiks ar draugiem, kas vismaz ir kāds plusiņš manā dzīves mīnusiņu sarakstā. :)
Anyway, bija riktīgi forši ar maniem tuvajiem cilvēkiem aiziet uz kino par velti uz filmu,kuras pirmizrādes kinoteātros būs tikai pēc pāris mēnešiem.
Viss pateicoties tam,ka man nav bail vairs uzplīties un sarunāt lietas ar svešiem cilvēkiem :D
Vispār esmu laimīga,ka rītā man beidzot brīvdiena varēšu pabūt ar sevi,sakārtot māju un jau vakarā būs jāiet satikt mans pirmais couchserfinga ciemiņš^^