Dakines zaļo luksoforu puksti - Vasaras Brīze [entries|archive|friends|userinfo]
Dakine

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Vasaras Brīze [25. Aug 2012|00:58]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Mūzika |Alcest]

Spilgtākais lauzītis šīsvasaras mozaīkā...Nē, kārtīgs trekns triepiens gleznā ar nosaukumu 2012, bija iepriekšējā nedēļa:
14.augusta pārāk agrā rīta tramīgais ritms. Dodamies, dodamies, dodamies...un atstājam speciāli pasākumam iegādāto jaku, sviestmaizes ledusskapī...un sauļošanās krēmu (jā, tas būtu noderējis, jo kaut kur vēl rit vasara pilnā sparā).Šķēršļus liek Šešupe Lietuvā, pie kuras apstājas mūsu mašīna. Pāris stundas servisā, laiska biljarda partija vietējā spēļu zālē un dodamies tālāk. Polijas ceļmalas hotelī tiek atklāta Jāgera sezona...
15.augusts. Marija kāpj debesīs un, paskatoties uz mūsu festivāla biļešu noformējumu, nolemj, ka turp doties mēs noteikti nedrīkstam. Servisi nestrādā, neatliek nekas cits kā ļauties vietējo autoekspertu manipulācijām jeb, kā vēlāk izrādās, neveiksmīgajiem mēģinājumiem. Uzzinām, kā garšo "patiess" borščs, man parādās divi Jēzi. Šovakar tosts par Fortūnas džentlbeņķiem vairs nešķiet īsti vietā, jo We Butter The Bread With Butter tā arī nedzirdēsim (varbūt īstais iemesls slēpjas mājās atstātajās sviestsmaizēs);
16.augusts. Veiksme atgriežas pie mums un autobusu uz Varšavu izdodas nostopēt ārpus visām pieturām. Meklējiet auto nomas pakalpojumus lidostās! Un nevis daudzdzīvokļu māju pagalmos vai tūristu informācijas birojos.
17.augusts. +27 grādi ir klāt. Aiz kukurūzas laukiem, mazām jokainām pilsētelēm, kur brokastīs var dabūt tikai lielas bulciņas, mūs sagaida Summer Breeze. 2 dienu apartamenti tiek uzslieti, cerot, ka neuznāks tornado. Meitenēm - Six Feet Under skarbais tvēriens, puišiem - Within Temptation solistes maigi spēcīgais valdzinājums un negaidīts kraudsērfings :) Kebabi arī šeit neizrādās tā labākā izvēle, bet vēl tik daudz laika citām. Kūstošs saldējums, alus, Jāgerfilozofija un zvaigznes...
18.augusts. Dinkelsbīlas vecpilsētas romance, pārsauļots deguns un slapjo T kreklu spēles Sepulturas pavadījumā. Pirmās reizes notiek arī pēc trejdeviņiem un arī pēc trejdesmitiem - Amon Amarth radītie viļņi pūļsērfošanā iemet arī mani :)
19.augusts....nesteidzīgs rīts.Un vēl nesteidzīgāks vakars Poznaņas Sodas hostelī, Nakts tā arī nepienāk, bet sapņi gan. No Jāgerjūras iznirst Sodomaizers un ap pulksten četriem nemanot ierodas rīts.
20.augusts. Vasara mūs spīdzina, sarīkojot īstu pirti Varšavā, meklējot pareizo autoostu. Bet nakts ir vēsa, lai varētu patiesi izbaudīt mīļotā siltās rokas, kā arī pienācīgi sagatavoties skarbajam Latvijas klimatam.

Paldies maniem Fortūnas džentlbeņķiem, burvīgajiem, kaislīgajiem un neatlaidīgajiem ceļojuma biedriem!
LinkKā Tu domā?

Comments:
From:[info]affair
Date:25. Augusts 2012 - 11:15
(Link)
cool!