(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
Okt. 4., 2013 | 03:13 pm

Maajaas ir veesiigi, bet darbaa beidzies nost no bezgaisa-nu vot nekad nav labi :D. Bet ne par to shoreiz staasts. Driizaak pat jautaajums-vai ticat laastiem un noburshanaam? Nu bet taa, ka tieshaam otram ir nodariits viss iespeejamais, lai to cilveeku izniicinatu. Nu es teiksim neticu, ka ir taadas sagadiishanaas, ka vienaa dienaa uzkriit visas iespeejamaas nelaimes, kas ievaino cilveeku visstipraak-beerni, miiljdziivnieki un taa. Taatad kaads augstaaks speeks to visu regulee.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {5}

Criminal tendencies

(bez virsraksta)

from: [info]asaa
date: Okt. 4., 2013 - 04:48 pm
Link

Ticu. Bet ari ticu, ka tas, kam lasts tie likts, var to kotrolet un neatlaut. Viss jau ir galvaa - tam ticu vairak par visu :) bet, ja visadas kibeles gadas vienlaicigi, manuprat, ta ir pasa cilveka vaina. Domasanas kjeede. Mana vecmamma ir dziivs piemers.

Atbildēt | Diskusija


daciiit

(bez virsraksta)

from: [info]daciiit
date: Okt. 4., 2013 - 05:30 pm
Link

Tas laikam no taa laasta atkariigs, jo es ticu, ka sieviete, kura iekaarojusi otras dziivi, speejiiga uz tik daudz negatiivu energjiju suutiishanas, ka tai otrai ir bezmaz jaadziivo kastee, lai nekas nenotiktu. Man te koleegje jau pusotru gadu mocaas un shodien skatos, un man vinjas ir tik zheel, ka teiksim vainiigo vareetu nozhnjaugt. Bet reaali, tb, fiziski redzu, ka speeleejaas ar kaut ko mistisku. Jo peekshnjas sirdsleekmes, duurieni kaut kur kjermenii, auskari un lauliibs rinkjis pazuud, meita zaudee darbu, znotam aptiira veikalu, miiljais sunjuks tiek notriekts ar mashiinu, deelam roka sakosta taa, ka nezin, vai varees kustinaat-kaa tik vinjai paliek labaak, taa baac, kaut kas nelabs. Un cilveeks juut, zin, kas vinjam dara paari, tikai nevar to apstaadinaat. Un taa noskaties un domaa-johaidii, kaads tas ir speeeks.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Criminal tendencies

(bez virsraksta)

from: [info]asaa
date: Okt. 4., 2013 - 07:54 pm
Link

Viņai, šķiet, vajag kaut ko nenormāli pozitīvu ikdienā. Pirmais, kas nāk prātā, asociējot ar pozitīvismu un enerģiju, ir budisms. Miljoniem pozitīvu domu. Gaišas domas viņas virzienā. Un tikai labas domas pāridarītajai. Kaut viņai viss labi!

Atbildēt | Iepriekšējais


MRS WOLF

(bez virsraksta)

from: [info]zoja
date: Okt. 5., 2013 - 09:01 am
Link

Kaa teica viena no pasaules zinaamaakajaam dziedniecem, ja laasti straadaatu, tad vinjas rajonaa sen jau visi pedofiili buutu apspraagushi.

Atbildēt | Diskusija


daciiit

(bez virsraksta)

from: [info]daciiit
date: Okt. 5., 2013 - 11:54 am
Link

/sasmeejos :D

Atbildēt | Iepriekšējais