te mana maajina - [entries|archive|friends|userinfo]
cugu

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[13. Jun 2007|23:29]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
pierakstīšu, lai neaizmirstu.
sablenderē kādu litru svaigu zemeņu. izberž caur sietu divas paciņas biezpiena. uzputo saldo krējumu, sajauc kopā ar biezpienu, pieliek vaniļas cukuru, vienu sakultu olu. tad izšķīdina želantīnu. kamēr briest, sajauc zemenes ar biezpiena masu. tad pieliek želantīnu (vienu paciņu). tad kārto traukā divas kārtas selgas cepumus, uz tiem uzlej masu. un liek ledusskapī. pusstundu pirms pasniegšanas ieliek saldētavā. pa virsu sagriež ripiņās svaigas zemenes.
Linksaki?

Comments:
From:[info]diana
Date:13. Jūnijs 2007 - 23:39
(Link)
Tu jau taisīji? Tev cepumi neuzpeldēja? Man VIENMĒR uzpeld. Par kārtām pat nevar būt runa.
[User Picture]
From:[info]daarta
Date:13. Jūnijs 2007 - 23:47
(Link)
taisīju. tikko piebeidzu pēdējo gabaliņu. nevajadzēja kārtas - tikai apakšā, un masa bija pietiekami bieza, lai nekas neuzpeldētu :) cepumi pat tā īsti pievilkušies nebija - tieši laikā cieta pamatnīte.
From:[info]diana
Date:13. Jūnijs 2007 - 23:51
(Link)
Tad man laikam tā masa par šķidru vienmēr. Sasodīts, tad laikam vajag baigi daudz biezpiena?
[User Picture]
From:[info]daarta
Date:14. Jūnijs 2007 - 00:00
(Link)
nu uz litru sablenderētām zemenēm, puslitru saldā krējuma putota, es liku divas tās paciņas - nu kopā puskilo laikam. + paciņa želantīna