Pēteris Caune
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, February 17th, 2004

    Time Event
    12:39p
    Par visu ko
    Svaigākais notikums ir tāds, ka nebūtībā aizgāja colt.lv ar visādiem failiem un failiņiem. Tāpēc arī šeit izskatās tā, it kā te būtu strādājis izvarotājs. Gan jau kādreiz, kad acis mazāk sāpēs, savedīsu te visas lietas kārtībā.

    Kā zināms, nesen Windows 2000 kļuva par Open Source. Šajā sakarībā, bija visai interesanti iepazīties ar šīs OS izejas tekstu "savdabīgajiem" komentāriem - http://www.kuro5hin.org/story/2004/2/15/71552/7795

    Ak jā, un tīmekļa kamera tagad ir šeit.
    8:40p
    Par sagatavju sistēmām

    Tīmekļa vietnēs izmantojamās sagatavju (template) sistēmas var rupji iedalīt divās kategorijās - tādās, kas ievieš savu jauno, īpašo sintaksi, sev vien specifisku mini-valodu, un tādās, kas ievieš jaunas iezīmes, kurās var iekļaut "dzīvu" kādas programmēšanas valodas kodu. Abām pieejām ir plusi un mīnusi, abām pieejām ir piekritēji un ienaidnieki.

    IN-LINE: Mini-languages are stupid. I already know Perl and it's easy enough. Why would you want to use something different?
    MINI-LANG: Because my HTML coder doesn't know Perl, and this is easier for him.
    IN-LINE: Maybe he should learn some Perl. He'd get paid more.
    MINI-LANG: Whatever. You just want to use in-line Perl so you can handle change requests by putting little hacks in the template instead of changing your modules. That's sloppy coding.
    IN-LINE: That's efficient coding. I can knock out data editing screens in half the time it takes you, and then I can go back through, putting all the in-line code into modules and just have the templates call them.
    MINI-LANG: You could, but you won't.
    IN-LINE: Is it chilly up there in that ivory tower?
    MINI-LANG: Go write some VBScript, weenie.

    Šeit var lasīt tālāk.

    Un vēl nejauši pamanīju, šeit nu gan izskatās pavisam nesmuki.

    << Previous Day 2004/02/17
    [Calendar]
    Next Day >>

Paviānu štelles   About Sviesta Ciba