ctulhu's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, June 10th, 2024

    Time Event
    10:55a
    Kļūdas imigrācijas politikā
    protams ir pielaistas

    https://jauns.lv/raksts/arzemes/608593-berline-sievietes-apdraud-izvarotaju-bandas

    bet ir viena nianse: pie tā raksta komentāros uzrodas Rožkalns kurš ir zināms kā diezgan fanātisks ticīgais un jebkāda liberālisma pretinieks. Šīs aprindas minētās kļūdas, protams, izmantos savā labā. Tas apdraud sekulārismu un liberālās vērtības.

    Mums nevajag ne izvarotāju bandas, ne arī stingras jebkādā reliģijā morāles normas kuras lielu cilvēku daļu ierobežo kā tas ir tajās pašās islāmijās. Atkārtoju - ļoti stingri un konsekventi realizēts sekulārisms ir risinājums kā saglabājot indivīda brīvību novērst mežonīgu kriminalitāti.
    5:46p
    Kāds pārsteigums
    https://jauns.lv/raksts/arzemes/608900-zalo-partijas-daudzviet-izgazusas-eiropas-parlamenta-velesanas

    Nu protams ka cilvēki pamazām beidz balsot par absolūtu uzkrītošu idiotismu, pat tad ja šis idiotisms tiek reklamēts ar zināmajiem mārketinga līdzekļiem.

    Skandināvijā vēl ir drusku sliktāk, bet nu cerams tur arī cilvēki pamazām sapratīs, ka visam šitam te politiskajam zaļismam ir zero sakara ar reālu dabas aizsardzību un reāla dabas aizsardzība ir viss tas ko piedāvā inženieri.

    //Vairāki analītiķi apgalvo, ka konservatīvā Eiropas Tautas partija (EPP), kas šajās EP vēlēšanās guva uzvaru un paliks lielākā grupa EP, centusies diskreditēt zaļo programmu.// Ko izdarīt ir ārkārtīgi viegli, piemēram ja mēs iegooglējam ``scottish greens`` tad pirmais kas izlec ir kas? Pareizi - for a nuclear-free scottland. Nav jābūt lielam talantam lai kaut ko shitādu dirskreditētu

    //Pēc vairāku zaļo tiesību aktu vājināšanas vai noraidīšanas pēdējā gada laikā EPP ir atklāti aicinājusi pārtraukt šādu tiesību aktu pieņemšanu, lai koncentrētos uz ES ekonomikas konkurētspējas saglabāšanu.// Nu loģiski, tā turpināt. Interesanti ka Vācjā AES jautājumā atpakaļgaitu bija ieslēgušo par Šolca zaļie, jo nu Vācijas AES slēgšana vispār ir/ bija veiksmīga krievijas specoperācija caur šiem zaļajiem izbāzeņiem.

    << Previous Day 2024/06/10
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba