crunchy - ko veelos eSS...

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

May 22nd, 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:57 am - ko veelos eSS...
Visi ko veelas un arvien vairaak izjuutu, ka visi veelos ko no manis, bet es pati iisti nesaprotu ko tieshi veelos... esmu mazliet apjukusi un pashlaik ļaujos pashpluusmai..taapeec i es tagad metaaju visaadus spriedeleejumus unv ariaacijas jo modeleeju galviņaa situaacijas un notikumus, bet pashlaik ahhh tas viss ir vien kraasaina iluuzija jo kaa buus taa buus-notiksies tam kam ir janotiekKK
man pashlaik ir labi taa kaa ir...
Tu gribi, lai speru soliiti tuvaaKK- tuvaak TEF, bet es pashlaik esmu tik tuvu tef tik tuvu tuvumaa tuvu, ka tuvaak shajaa briidii kaa es - Katriiina nespeeju buut!
Mums pashlaik ir taadas attieciibas, kuraas es juutu, ka elpoju-dziivoju-esmu es-atdodos un juutos laimiiga, vairaak no manis uz doto mirkli manaa dziives pluudummaa sagaidiit nevarRR..
man vajag kaadu otro vilni kas atnaaks un uzshaus man kaadu sajuutu ko iisti es veelos mainiiit, lai lai kļuutu savaadaaka un no ta aizrietoshaas sekas-savaadaak pret citieMM... naaks vilnis protams ka viņsh naaks bet kad...
Un luuk mans fakts es dziivoju tagadnnee... tagad mees esam koppPPppaaa.. es tagad tefi tefi loloju un miiļoju!!!

Manam K.P. no maniņas K.K.

(3 comments | Leave a comment)

Comments:


From:[info]domu_studija
Date:May 22nd, 2005 - 02:57 pm

tauriņš ar diviem krāsainiem, atšķirīgiem spārniem, un tomēr lidot spēj tas.

(Link)
vismaz tagad miglā redzu kādu jūras vai miglas bāku ar ar gaismas signāliem, kas vieš skaidrību manī par tevi un "tevismu" tevī pašā. skaidrība reizēm ir vajadzīga, lai neapmaldītos mežā. / ja tuvāk pašlaik nevar, tad es mierināšos ar šo domu, ka lai spertu soli ir jāšāšņorē zābaciņš un tu to vēl nevēlies, bet es būšu še pat reiz piedāvāšos to šašņorēt jeb palīdzēt izvēlēties mezgla veidu. / bet varbūt nemaz vairāk npo tevis nedrīkst prasīt... reizēm ir vārdi kurus gribas sacīt tikai vienam un tieši tad un tad es sevi apturu un noklusinu tos sevī, bet nekas, es jau tā esmu dzīvojis un ,galvot nevaru, bet spēšu arī turpmāk, līdz... un priecāšos, ka esi visa brīdī, kopā ar mani pašu, ka esi tik cik spēj man dot. /// ir daudz situāciju un notiumu un vēl būš daudz, un liekas, ka nav neviena kas to visu jau reiz nebūtu uzmodelējis, tapēc jau sapņi tika izdomāti ~ sapņošanai, skaidrs ka.

tiksimies, kad saule atkal būs augstu augstu, spoža, pašā debess juma vidū, vai arī kādā mēness pielietā nakts ēnu un zvaigžņu virteņu mikslī.

mani var atrast jebkur. zini.
From:[info]domu_studija
Date:May 25th, 2005 - 08:23 pm

mumsim; ne muksim turpinājums.

(Link)
vai zini kur visam ir sākums?
-nezināmajā.

arī mūsu būšanai kopā, jo kā jau teicos es vakar - tur pavisam nejauši, bet ar mērķi es gadījos, to gan es neapzinājos līdz satiku, vai vismaz ieraudzīju tevi tur tupam jūras krastā tai bildē.
laikam jau tomēr tā ir ķīmija, kas pievelk. bet varbūt tu vienkārši - neticami mani apbūri un es nespēju atteikties un aiziet prom neskatoties uz citu pusi. patiesībā tu biji, esi tieši tas, kas man vajadzīgs/a. tu esi tu.... es esmu es.... kopā mēs esam mēs utt....
mana iepriekšējā dzīve vēl nebija tā īsti beigusies, drīzāk jau to var nosaukt par dzīves periōdu, lai nu kā - tomēr bija kaut kas tāds, kaut kas tik ļoti "āķīgs" tevī, kaut kas komposam līdzīgs - pievelkošs un reizē arī ceļa rādītājs, maģisks, brīnumains, neparasti brīnišķīgs, acis žilbinošs un skaists, turklāt visi tie vārdi, kas bira savienotjot mūsu komunikāciju kopā vienotā sarunā, tie tik lieliski saskanēja kopā, ka likās ka atlauzt tos nevarētu pat visstiprākais.
es jau uzreiz zināju, ka patiksi man, lai nu arī kā, bet es nezināju kāds esmu es, bet tas nebija šķērslis, lai ieraudzītu tevi arī laternu un mēness gaismā, lai dzirdētu tavu balsi tādu kāda tā ir dabā, bez kādiem elektrōniskiem sakropļojumiem, bez pārspīlējuma, bez visa liekā... tikai tu un es, un citi kurus tu nemaz neredzi, kad kopā esi.
tici - man arī ir tā, ka ar tevi kopā esot es aizmirstu visu, kas veido rievas manā pierē - rūpes, problēmas, visu to, ar ko mēs katru dienu cīnāmies, es burtiski aizmirstu sevi. aizmirstu runāt un nonāku pie klusuma, kurā klausīties tikai tevī, jo pārējais pārvēršās tikai par fōnu, par butafōrijām, par otrā plāna aktieriem. bet tu spīdi, visapkārt un tieši uz mani, man spoži acīs, un es tās samiedzu un aizveru un sildos gaismā kas mani atver un aptver.
savādi mēs esam, ak jā, bet šeit teikti vārdi, un tad pieredzētās sajūtas liek prātam un sirdij justies daudz daudz kolosālāk un tomēr jauki, ka šie vārdu kur paliek un nav jānēsā līdzi, bet kad vēlies, tad atšķir šo lappusi un aplūko kā tie mirdz vai tieši otrādi - ieraujas dziļākajā kaktiņā. un katru reizi no jauna mēs satiekamies un (iz)laikamies, ka neko nebūtu teikuši, ak būtu kādi divi pazudušie, kas ik pēc brīža atrodās un ar smaidu uz lūpām dzīvo tālāk. un laime smāte atgriežās atkal un atkal, lai piešķirtu mums daļu no sevis, daļu savas spozmes un zilgmes, bez zvilnes.
es tevi saprotu un lai gan reizēm nemaz ar to nevēlos, jo tas grūti var nākties.
es saprotu visus tevis un tavus gan gudros, gan idiōtismus, kādi ir arī man. daļas un nedaļas.
man tīk tā gaisīgā, lidojošā meitene ar atklāto dzīves uztveri, jo tā arī es varu izbaudīt daļu no tās.
man kā vienmēr ir jāmainās, esmu par maz. par maz pac sev. bet tas jau ir cits stāsts un stāstāms citu reizi...

varbūt pat nevajag iespring pārāk uz to domāšanu kamdēļ, jo tu esi un es esmu un esam mēs kopā.
un tā ir ķīmija, ko skolās tev neviens neiemācīs un nepateiks kapēc.
tevi diemžēl vai par laimi meaz nevar izskaidrot.

tu būsi mans 8 pasaules brīnums, lai gan sazin cik to pavisam tagad ir.
jebkurā gadījumā - brīnums... ne mans, bet brīnums man.

======================
būšu visur.
[User Picture]
From:[info]crunchy
Date:May 25th, 2005 - 08:41 pm

Re: mumsim; ne muksim turpinājums.

(Link)
sho es lasiishu un parlasiishu....

Tu briinumam atkla liki iemirdzeeties...
ja mani idiotismi, jaa mani uzskati, manas praataļas un rotaļas..viss mans un es dalos..dalos ar tefi ;D

> Go to Top
Sviesta Ciba