Abc..

Ja plāns A izgāžas, nenotiek, izrādās nepiemērots, vienkārši pajūk, tad plāni B un C, protams, nekad netiek paredzēti reālai iedarbināšanai, lai arī tie visā visumā tomēr tiek izprātoti.

Vakar bija viens no tiem gadījumiem, kad burtiski pāris mirkļu laikā nācās likvidēt vienu plānu, izlemt, kurš labāks – B vai C – un to īstenot. Sīkums, protams, bet izdevās lieliski. Galvenais, nevajag atlikt uz pēdējo brīdi. Toties pēc šādiem brīžiem sāk likties, ka dzīve tomēr jauka, pasaule – lieliska un tā tālāk. :) Var arī uz to visu paskatīties šādi – ja sanāks – lieliski, ja ne – nu un, būs citas iespējas, citi cilvēki, vairāk pieredzes un vispār – reiz taču paveiksies.

Par Jaungada sagaidīšanu vēl neko nezinu, mājās palikt nav lielas vēlēšanās, taču sagaidīt to kaut kur ar kaut kādiem svešiem cilvēkiem (un daudz) vēl mazāka vēlme. Vēl ir laiks padomāt. Maz, bet ir.

Ceru, ka visiem (man arī) 2006. gads būs tāds, kurā piepildīsies visas tās svarīgākās vēlēšanās! Dzīvojiet godīgi. :)

Comments

Zinu, ka iekš Čau,Rasma pa 10ls pasūta galdiņu. Spēlēs Turaidas Roze un Rajecka. Biju pag.gadā - tīri mīlīgi, karaoke arī bija..
Karaoke un es. :))
Paldies, protams, bet arī mājās jau nebūtu nemaz tik vientuļi (ja Tu to domāji), kopā ar pārējo ģimeni vai kā. Vēl jau ir iespēja, ka kaut ko ar draugiem sadomāju.
Tik un tā paldies par ideju! :)
Vienkārši tas, ka salīdzinoši nav dārgi, zolīda publika, pusnaktī turpat iziet un redz salūtu pie paša Brīvības pieminekļa, ir gan dzīvā mūzika, gan "beigtā" ;))
Es pati gan šoreiz pa mājām. Šogad nekādu brīvdienu, tad nu jāizmanto un jāatpūšas.. ;))
Es jau gaidu Tavu pēcjaungada ierakstu, cik ļoti un kā būsi atpūtusies. :) Tev tas parasti izdodas diezgan iespaidīgi. :)
Ko nu, tagad jau vecums, nekas tāaads extra jau nenotiek ;))

March 2006

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Powered by Sviesta Ciba