Tāpat vien, par neko

Jau Piektdiena! Nupat taču bija tikai pirmdiena. Kāds man zog laiku. Laikam.

Pirmdien man bija jauks noskaņojums jau no agra rīta, taču drīz vien to sabojāja kolēģi. Nekas, gandrīz jau ir aizmirsies. :) Lai gan gribēju par vēl kaut ko sūdzēties, tas viss nudien ir aizmirsies. Un tas, protams, ir labi.

Bet man ir kāda neliela problēma. Pamazām tuvojas Ziemsvētki, dāvanu iepirkšana un tā. Ar to ganjauka tikšu galā (pakonsultēšos ar māsu, viņa zina daudz labāk par šīm lietām, man kaut kā nav talanta). Bet. Man ir kāda draudzene. Samērā nesen iegūta draudzene. Zinu, ka viņai patīk kaķi, tāpēc labprāt uzdāvinātu kādu kaķisku nieciņu. Tāpat vien, lai parādītu, ka viņa arī svētkos nav piemirsta, nuthin' special. Bet nav ideju, kur pie tāda varētu tikt. Cenai pat nav īsti nozīmes. Ir kādi ieteikumi, lūdzu, lūdzu, lūdzu?

Comments

Kāda figūriņa kaķa izskatā? Nu, mīkstā mantiņa laikam būtu pārāk tā.. personiski :)
Nujā, apmēram kaut kas tāds kā figūriņa.
Ja tā būtu mīkstā mantiņa, tad, nujā, iespējams. Nebūtu slikti kāda "cietā" mantiņa. :) Māla figūriņa vai kas tāds, ko nolikt uz kamīna malas, piemēram. Noteikti kaut kur kaut kas tāds ir, es tikai neesmu šajās lietās speciņš.
Vienkārši jauks, mīļš nieciņš.
jāpastaigā pa bodēm un jāskatās.. nekas prātīgs galvā nenāk :)
Protams, man arī. Es tieši cerēju uz pateikšanu priekšā, kurā bodē ko tādu var sameklēt. :)
Tik un tā paldies par uzmanību! :)
Nu ir tādas mazas dāvanu bodītes, kur pārdod visādus nieciņus. Lielveikalos - Spicē, Centrā un tajā, kas pie stacijas.. Origo, jā! Domāju, uz svētkiem viņiem būs noteikti visādi eņģelīši un nieciņi - smukas un jaukas mantiņas, kaut cena ir tāda diezgan paliela.. :)
Super! Ar to man tiešām pietiks. Karti Tev zīmēt nelikšu. :)
Par cenu nesatraukšos, jo saņēmu Ziemsvētku prēmiju. :) Un arī tas, ka viņai man noteikti nebūs žēl.
Nu, paldies Tev vēlreiz! :)
Cerēsim, ka izdosies! ;))
Tādi smieklīgie kaķīši visādās pozās un skaitā ir pretim Pulvertornim mazā suvenīru veikaliņā, pašā galā. No māla- ar krāsojumu un lakojumu.
Forši, šodien notiks Pulvertoņa aplenkums un kaķuveikaliņa šturmēšana. Jei! :)
Liels paldies par info!
Lūdzu, man kā reiz arī ir draudzene, kura nesen kā izlēmusi krāt kaķus. Līdz ar to man jāsāk apzināt visus kaķu veikaliņus.:)

p.s.

Ar "pretim Pulvertornim" bija domāts- pretējā ielas pusē, melnā mājā.

March 2006

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Powered by Sviesta Ciba