viss cepts |
[Sep. 10th, 2013|11:32 pm] |
Šī vakara foršumi- ceptas siermaizes, cepti pildīti āboli un cepta plūmju-drupačkūka. |
|
|
Comments: |
From: | shi |
Date: | September 11th, 2013 - 10:39 am |
---|
| | | (Link) |
|
kādu recepti izmantoji priekš āboliem?
| From: | courty |
Date: | September 11th, 2013 - 12:05 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Skatījos vispirms, kas man ir mājās:) Tātad, āboli, caurumā likām vispirms cepumus, man bija dāmu pirkstiņi, tad rozīnes- lielās dzeltenās, pašā virspusē marmelāde (kura neizkusa), uzkaisīju vēl mazliet cukuru, bet varēja arī nebūt. tad kādi 180grādi un 20 minūtes.
From: | shi |
Date: | September 11th, 2013 - 12:07 pm |
---|
| | | (Link) |
|
mēģināšu, man te mājās ir kalns ar āboliem
| From: | courty |
Date: | September 11th, 2013 - 12:09 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Sula, Tev sulas spiede vai kas tāds ir? Burvīgi, vienīgi laiks paiet.
From: | shi |
Date: | September 11th, 2013 - 12:17 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nav. Un tad arī, es būtu vienīgā no mums diviem, kas to dzertu.
| From: | courty |
Date: | September 11th, 2013 - 01:24 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Viņam negaršo vai alerģija, kas tāds? Mans tēvs visādi citādi svaigu ābolu ēd, bet neēd neko citu, kur ir klāt āboli, piemēram salāti vai rauga pankūkas ar āboliem :) | |