Par Koku Uz Kalna - one step closer to the///method

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Friendliste bez k.
tags
latest posts
random
sotm
WISHLIST
Register of Reading

Oktobris 21., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:40 - one step closer to the///method
un atkal paldies tiem neredzamajiem par vakardienas atsevišķu mirkļu izkārtošanu, paldies par manis ārstēšanu, varbūt man no tā jāmācās, ka tai lietai ir jāpieiet tieši tā, nevis tā, kā nupat taisījos rakstīt ["nu nesanāk man, ni un ni!"].. bet kā lai stabilā prātā to tik vienkārši izdara, ja... nesanāk?!

ah. būtu man freids ar saviem fantastiskajiem ārstnieciskajiem ieteikumiem.

piebilde. pagalam man jautri palika, kad sapratu, ka man jau ir savs freids ar saviem fantastiskajiem ārstiecības veidiem! nu mani tie daimoni, kurus gribu saukt savādāk, jo kura gan cita dēļ vakardien es .. es tiku ārstēta gluži kā Klarisa!! ..kā no Lektera rokas..
[asaras acīs] sapņi piepildās, vēlēšanās tiek piepildītas, skaistās lietas tomēr nāk.. pie tiem, kas gaida, jeb, visdrīzāk, pat i negaida, tik paļaujās un zin, ka tā būs.
iespējams, ka jums vajadzētu būt sajūsmā par tādu cilvēku kā es. vai arī - kāda gan jums daļa par to, kā mana pasaule piepildās un tiek balstīta un vispār, cik baigi super ir [dzīvot manu dzīvi]!

piebilde, un vispār - man ir sevi jāatdod Ārkijiem un Zaratustram, viņiem mani nevajag un viņi par mani priecāsies un tagad, tagad atkal es no viņiem varētu mācīties tik daudz..
man ir jāmācās, es vēl topu, tāpēc nevajag mani novilkt no mana augšupceļa, kamēr es vēl neesmu gatava.. tā es nekad nebūšu gatava. un es neesmu rīga.

(i wanna be radical!)


> Go to Top
Sviesta Ciba