Par Koku Uz Kalna - because it takes a fool to remain sane in this world all covered up in shame

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Friendliste bez k.
tags
latest posts
random
sotm
WISHLIST
Register of Reading

Maijs 5., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:08 - because it takes a fool to remain sane in this world all covered up in shame
es kāpju es kāpju es kāpju augstāk, goda vārds. es ļauju sev BŪT. laiks vēl nav pienācis, bet tad atkal, es nezinu, kas tad būs, kad tas pienāks, kam ir jānotiek.. es tikai zinu, ka var būt labi un ir..
un pirms gada.. es atceros tik daudz ko, kas notika pirms gada.. mana galva un saprāts tika glābti no cilvēka puses, kura dzīvi, tā man rādās, es sabojāju.. bet.. bet. un es atceros to svītraino drēbes gabalu, kuru ņēmu par piemēru, kā man jāizskatās... un .. un kur ir manas spalvu aproces?.. šeit man tagad ir tikai lentes, un es aizmirstu tās likt lietā.. bija slikti, bet tas laikam ir noticis, es pakāpjos un nodarbojos pati ar sevi - jums mani nevajag.. par ko tad es sērošu?..
mmmmm. lāpu sāpošu dvēseli, ne savu. paldies dievam, tas nav caur pieķeršanos un kaut kādu mīlestību, kas varbūt atklātos pēc tam... man tas vairs nav vajadzīgs.. it meant the world to hold a bruising fate.. but now it's just a matter of grace.. jā, aptuveni tā.. 'cause my fate has been beating me and enjoying the hell of it.. and i got through. i get through every time. she will, too.
Don't fucking play the Mrs Psychologist.
pareizi, nevajag. vislaik aizmirstu.. šeit es apstāšos.

*yawn*
iziešu ārā, kaut ko nedaudz palasīšu, beidzot tikšu vaļā no pieslēguma.. un būs labi.
un strādāju nakti.
jā, šķiet es kaut kad teicu, ka vairs nestrādāju.. nu jā, man arī tā likās. un cerams, ka pēc šīs nakts nekad un nekad..

(i wanna be radical!)


> Go to Top
Sviesta Ciba