Par Koku Uz Kalna - all is quiet on a new years day

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Friendliste bez k.
tags
latest posts
random
sotm
WISHLIST
Register of Reading

Marts 12., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:55 - all is quiet on a new years day
neskatoties uz visām tām labajām lietām, kas notika, šodienas noslēgums ir nedaudz nejauks...
pilnīgi normāls, ja kāds man jautātu izklāsīt, bet.. bet ziniet, ja visu vadītu saprāts [un ja es tam tā atļautu notikt!], tad te vairs vispār nekā nebūtu un mēs būtu laimīgi kaut kur citur. kas tieši ir "mēs" un "citur" es nezinu, bet ļoti izteikti šobrīd nerūp.
ko es varētu gribēt pateikt...

[nu labi, man liekas ka es pārpratos.. par ko nemaz neiebilstu, jo man ir sevi jāatradina... reti kas vēl tā kutina nervus... bet nedrīkst.. vai tad drīkst ļaut?
un kutina
un kutina
un pazūd uz mēnešiem
un kā viegla putna spalva ir atpakaļ
NU NEDRĪKST!]


kas labs šodien notika?
izrādījās, ka mana melnā kokvilnas žakete netika pazudināta pašā pirmajā posmā ceļā uz nīderlandi... tāpat arī stumbleine krekls.. un REM krekls, kamēr jau esmu pamanījusies dabūt jaunu vietā... un liels paldies tā sagādātājam, ka nespēj ierubīties, ka es gribēju tieši tādu pašu kreklu, kādu pazaudēju, tā man tagad ir veseli 2 dažādi REM krekliņi, es ir KRUTS!

un vēl es šodien forumā parādīj bildi, kuru nevajadzēja rādīt.. bet nevajag rādīt tikai 1 cilvēka dēļ, un .. un gandrīz jau izdzēsu, bet tizlais bilžugrozs mani nedaudz pievīla..... un bilde tika apskatīta un viņa pasaule sagrauta.
es nespēju sevi un savas ilgas un domas turēt aiz rāmjiem tikai tāpēc, ka tās kaitēs viņā morālajam stāvoklim....
un es viņu saprotu. kaitē jau ar manam. nu tas kutinātājs......
aksh.


..un es atguļos uz tiltiņa, atkal.. atkal varbūt visi džemperi mugurā, pat šalle, bet man nez kāpēc patīk, ka ir karsti.... un saule spīd.. un ja vēl viņa, no tiltiņa raugoties, ir tieši starp garākajām eglēm, tad man droši vien rokās ir fotoaparāts... un mājas augšējā daļa rēgojas caur ābelēm.. un ūdens grāvī zaigo... un ir labi. un var gulēt. un pagaidām tikai sapņot. un es nebūšu viena...vismaz ne sapnī.
Garastāvoklis:: slow and dodgy

(i wanna be radical!)


> Go to Top
Sviesta Ciba