Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

cindy - absurds


Aug. 10th, 2017 07:45 pm absurds

Kad es kādam pasaku par savu orientāciju un viņš turpina ar argumentu - BET TEV TAČU NEVARĒS BŪT BĒRNI. Bitch, kurā gadsimtā tu dzīvo? Ir tik daudz ,kas pieejams - makslīgās apaugļošanas, adoptācijas. Ko man darīt ,ja es mīlu sievietes un vīrieši manī nesagādā nekādu labsajūtu, prieku un vispār patiku tāda tipa ,lai es būtu ar tiem attiecībās. Boi, being gay is so hard. Vispār , vienmēr jābūt sagatavotām atbildēm uz tiem dramatiskajiem jautājumiem - Kura no jums ir puisis un kura meitene? MĒS ABAS ESAM MEITENES, RETARD, THATS THE FUCKING POINT. vai vēl labāk ,kad cilvēki saka, ka šī ir tikai fāze vai salīdzina mūs ar pedofīliem un zoofiliem, vispār smiekli nāk. LGBT cilvēki ir bijuši arī pirms tavas Staļina ēras un arī būs nākotnē. Cilvēki nespēj to saprast, ka agrāk tādi kā mēs tika nogalināti un tas tika uzskatīts par vislielāko grēku no visiem, kamēr izvarot sievietes , pakļaut tās un darīt tām pāri ,sitot utt - tā bija pilnīga norma. Vienkārši agrāk visiem mums bija BAIL iznākt no tā saucamā "skapja" ,jo vai nu tevi noēdīs dzīvu, vai nositīs tur pat uz vietas. Ir 21.gs un IR atļauts runāt par savu orientāciju. Kur šeit vispār ir kaut kāda taisnība? Vēl tie saucamie stereotipi,ka visas lesbietes ir puiciskas, ar īsiem matiem un ģērbjas kā čaļi. thats a fucking lie. Es zinu daudz sievišķīgas lesbietes ,kurām uzmetot aci tādi kā tu domās,ka viņa ir straight vispār.

Man riebj cilvēki, man riebj šie visi stereotipi un tas,ka mums sevi ir iekšā jābāž rāmī, lai citi mūs izprastu un jāliek label uz sevi.

Ja tu saki,ka esi biseksuāls, uzskata tevi par neķītru personu ,kurš teju ar katru liksies gultā, THATS NOT HOW IT GOES AUNT SUSAN.

Kāpēc nevar ļaut vienkārši katram dzīvot savu dzīvi kā viņš to dzīvo un būt viņam pašam? Visur jāiebāž tavi nomīztie stereotipi. KATRS CILVĒKS IR SAVĀDĀKS. Un,ja tu to nesaproti - izglīto sevi, internets ir piebāsts ar informāciju par šo. Nav interneta? Ej uz bibliotēku un lasi grāmatas. Cilvēkiem ir vienalga kāds tu esi cilvēks ,bet ko tu mīli un ar ko tu guli, tā jā, tā gan ir sasodīti svarīga informācija.

Aprobežotība ,nekas vairāk. BEIDZIET SEVI BĀZT IEKŠĀ TAJĀ APROBEŽOTĪBAS RĀMĪ UN IZGLĪTOJIET PAŠI SEVI PAR LIETĀM, ESAT LAIPNI UN PADARIET PASAULI PAR LABĀKU VIETU.

Jesus Christ, im so pissed. Citreiz vēlos kaut es dzīvotu mazā cilvēku bariņā, kur neviens nevērpj intrigas , ir viens pret otru laipni un dalās ar cigaretēm.

Paldies par uzmanību.

Current Mood: disappointed

viedokļi - padomi? Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]_redrum
Date:August 10th, 2017 - 08:45 pm

Edgy

(Link)
Now that's what I call edgy .
From:[info]cindy
Date:August 11th, 2017 - 02:31 am

Re: Edgy

(Link)
Drīzāk esmu malā stāvošs cilvēks, kas uz to visu noskatās, jo tas viss bija no tā ko esmu jau piedzīvojusi un ko gribētu mainīt cilvēku uzskatos par to visu. Un tik daudz jau ir noticis pa gadu, kopš esmu iznākusi no tā saucamā "skapja". Neesmu nekāds edgelords, drīzāk visiem gribētu palīdzēt nedaudz mainīt uzskatus par apkārt notiekošo. Man riebj edgy tīņi, kuri domā, ka izdomāt seksuālo orientāciju ir ļoti, ļoti cool kaut patiesībā ar to sadzīvot nav nemaz tik viegli, pie tam tādā valstī kā Latvija.