pretty hate machine's Journal -- Day [entries|friends|calendar]
pretty hate machine

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

[05 Mar 2004|01:44pm]
[ mood | Nezinja ]

Mani fascinee uznjeemiiba ar kaadu mana maate censhas no manis izdabuut kaut ko par maniem draugiem, manaam domaam un dziivi. Mani fascinee peekshnjaa atklaasme, kas naakusi paar manu teevu, ka luuk es tach [peekshnji] esmu vinja deels un ka vinjam par mani jaaruupeejas. Mani fascinee mana kursa audzinaataaja, kura ar nenogurdinaamu pacietiibu un nesagaazjamu paarlieciibu grib no tiem kam gavlaas skan "piedzerties" uztaisiit cilveekus kam galvaas skan "maaciities". Un, galu galaa, mani fascinee manis pasha pacietiiba, kurai, kaa liekas, nau robezju un pieklaajiiba, kas jaucas ar respektu pret visiem shiem cilveekiem. Varbuut, ka es miilu savu maati, varbuut ka es cienu savu teevu, varbuut ka biistos no taa, ka nepaklausiidams maati dabuushu kaavienu no vinjas braalja.. varbuut vinekaarshi esmu gljeevs... bet peec peedeejaa laika notikumiem spriezjot es uzskatu, ka ir cilveeki kas apzinaas savas robejzas un nepaarkaapj taas, bet ir cilveeki, kuri apzinaas taas un apzinaati paarkaapj, zinaadami, ka, itkaa, nekas par to nedraud, tachu draud gan ,miiljie, jo es arii esmu cilveeks un muuzjam to nepacietiishu.
Bet tas arii nau viss...
Jo lai arii man apkaart esoshie pieaugushie cilveeki ir nedaudz par iedomiigu attieciibaa uz mani, es tomeer par to nedomaaju tik daudz kaa varbuut vajadzeetu un daljeeji tas viss man ir vienaldziigs liidz briidim, kad vinji man to "atkal negruuzj aciis". Ir lietas kas mani satrauc daudz vairaak nekaa tas, ka maajaas atkal izceelies striids un man, atnaakot maajaas, jaaklausaas to, kas man buutiibaa vispaar nau jaazina.. Un tad man paarmet to, ka luuk esmu nomaakts un nemaacos, bet kaa es varu maaciities, ja juus mani gruuzjat tur, kur nu jau esmu nonaacis - depresijaa. Bet velti, jo vinji neko par to nezin un nezinaas nekad, jo es nespeeju pateikt maatei ne to, ka mana pashreizeejaa meitene nau mana pirmaa meitene guultaa, ne to, ka man ir bijusi depresija un ka taa vel jo projaam turpinaas. Esmu, paldies dievam, izluudzies lai mana gjimenes aarste neko par psihologa sleedzienu nesaka maniem vecaakiem, jo tas vinjus satriektu galiigi. Esmu es gljeevs - atziistu.
Bet tas arii nau viss...
Man, kaa jau daudzi no jums zin, ir meitene. Jauka, aspraatiiga, gudra, sakistaam aciim un gariem matiem. Ilze. Mani nedaudz biedee tas, ka mees diezgan reti tomeer tiekamies, jo nedeeljas nogalees [vismaz peedeejaas trijaas] nau sanaacis vinju satikt, jo vinjai vienmeer atrodas kaut kas neatliekams, ko dariit. Es gan vinjai uzticos un neturu aizdomaas par manis kraapshanu, bet manas saakotneejaas domas par vinju jau mainijaas tad, kad mees pirmo reizi paarugleejaam jau peec tikai meenesi ilgshaam attieciibaam. Un mans negaazjamais uzskats[kas jau bij saaci ljodziities] par to, ka vinja ir nevainiiga pazuda pa visam, jo tas kaa mees to darijaam bija kaut kas sen nepieredzeets [neidziljinaahos].
Tad notika kaut kas diivains, bet tomeer tik paredzams kaa rasa jaukaa vasaras riitaa. Es salaidu ar meitenei, kura man daargaaka par visu un visiem, ar savu labaako draugu, ar savu uzticiibas persoonu. Nedriikst ne ? Itkaa nedriikst, tachu tagad risinaas kas manam aprobezjotajam praatam neaptverams, proti, kad biju kopaa ar vinjaam abaam viss likaas daudz maz kaartiibaa, bet tad kaut kas notika un es atsveshnaajos no meitenes, kuras vaards sheit nau piemineets [ un n e t i k s arii ], bet vaitaa bij asveshinaashanaas vai kaarteejaa apstaaklju sakriitiiba, vai logjiski sakaartotu notikumu naakamais posms... Kas tas bija/ir man nau ne jausmas kaa arii nau nojausma par to vai tas vel-aiz-vien turpinaas, vai ir beidzies un saacies kaut kas jauns... nezinja maac manas dienas, bet esmu pieradis taadaa dziivot. Jautaajums, ko lai iesaak, gan skan manaa galvaa katru miilju briidi, bet es censhos tajaa neklausiities un noveerst sevi ar kaadu lieku nodarbi vai lasiishanu[kuras rezultaataa shonakt esmu guleejis tikai 2h un ne jau tapeec ka graamata laba, bet gan tapeec, ka nevaru aizmigt kaut gan miegs naak taa ka liekas, ka neaizmiegot es atmetiishu kedas].
Luuk taa miiljie. Ja ir laiks un veeleeshanaas palasiet, bet neiesaku iedziljinaaties, silti neiesaku!!!

post comment

[05 Mar 2004|02:25pm]
beidzot esmu ieguvis tieshaam pasham pienjemamu un lakoniski skaistu LJ izskatu.
Prieks vien saktiities :)
post comment

[05 Mar 2004|02:25pm]
Un ja nu tomeer juus frend-listees mana peedeejaa meenesha atskaite aiznjem aparaak daudz vietas luudzu zinjot ielikshu lj/cut
post comment

:DD [05 Mar 2004|02:27pm]
veel kas.. apmeeram peec nedeelajs sagaidaam kaads mans garadarbs tapeec laikus moraali sagatovties bezjeedziigi salkanaam prozgaam un sagaidiet taas ar ovaacijaam...
post comment

Diagnosticeec liidz nelabumam [05 Mar 2004|02:28pm]
[info]hurt  piedod, es tev samelojos par savu diagnoozi, kuru sanujeemu pie psihologa. Un paareejiem interesentiem, zinaataajiem, nuugjiem, slinkajiem un gjeenijiem - man tik tieshaam vel jo protjaam ir diagnosticeetas depresijas staavoklis, tapeec luudzu nebarot un nekaitinaat.
1 comment|post comment

navigation
[ viewing | March 5th, 2004 ]
[ go | previous day|next day ]