chrono

(bez virsraksta)

Aug. 31., 2021 | 03:33 pm
No:: chrono

> Ja cilvēkam ir līdzīgi, bet ne identiski uzskati - tur var bagātināties.

Ieraksts gan nebija par bagātināšanos, lai arī es pastarpinātu pieminēju kaut kā jauna iemācīšanos. Bet ja runā par šo, tad es nepiekrītu, ka no cilvēkiem ar pretēju uzskatu sistēmu nevar mācīties. Tieši otrādāk, jo līdzīgi domājošie cilvēki reti kad liek Tev pamatot savu viedokli un argumentus tā kā pretēji domājošie to dara. Tāpat arī ir interesanti kas notiek citādāk domājošo galvās, kas novedis viņus pie viņu pašreizējiem viedokļiem utt, jo tas ne vienmēr ir tik triviāli vienkārši, kā varētu reizēm šķist.

Tas nenozīmē, ka ar katru pērtiķi ir jāiesaistās diskusijā, bet lielākā daļa konservatīvo tādi noteikti nav. Tāpat kā visiem tiem ir savs personīgais viedoklis par to kā būtu pareizi un labāk un tas mēdz nesaskanēt ar to, kā Tu pats dzīvo, bet kamēr var iztikt bez savstarpējiem apvainojumiem tam nevajadzētu būt sarunas izbeidzējam. Cieņa nav sinomīms "es uzskatu, ka Tavas dzīves izvēles ir pareizas". Tāpat arī konservatīvie nav tikai pārpareizi kristieši, it sevišķi mūsdienās tas ir krietni krāsaināks pulciņš.

Protams, par atsevišķām tēmām negribās atkal runāt, jo tās jau ir daudzrunātas, bet ir naivi domāt, ka vienā brīdī jau viss ir skaidrs un zināms, bet par to var pārliecināties tikai runājot ar citiem.

Link | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: