antarctica starts here

7. Janvāris 2010

11:36

ziemsvētku lol:

es kā katole visu mūžu visu svinēju ar katoļiem, bet tad pirms dažiem gadiem, apciemojot kraju, kurā esmu kristīta, noskaidroju, ka grieķkatoļi [meitenes pa labi, zēni pa kreisi!] visu svin kopā ar pareizticīgajiem. tā nu tagad sanāk svinēt divas reizes. drošībai. un prieka pēc.

12:40

labākā dāvana šajos svētkos ir uz rītdienu tulkojamais "stardust". geimens! vī! kvī!

[man vienkārši labu laiku nav bijis filmas, kas pašai patiktu, izņemot mīļo kalifornikeišenu, bet tas savukārt degradē manu ikdienas valodu. cituprāt. baigie puritāņi atradušies]
Tags:

16:11

tiem, kas tankā:

nav gadījumā ieviesies kāds nodoklis ziedotājiem? a to es skatos, tie, kas ziedo vairāk par 50 ls, parasti izvēlas palikt anonīmi. jāsāk slēpt galus vai kā?

un kāds nodoklis за тунеядство? manā dzimtā, kur absolūtais vairākums absolūti brīvprātīgi nestrādā jau gadiem ilgi, šis varētu būt grāvējs.

16:37

točna tik tiešām, kaut kādā brīdī cilvēce nogriezās nepareizi. tik daudz pamācību "kā realizēt sevi darbā", "kā atrast piemērotāko darbu", "kā veidot karjeru" un nevienas pašas - "kā padarīt darbu par neobligātu un nesvarīgāko savas dzīves daļu, kā neražot tonnas ar huiņām nevajadzīgo, kā neplosīt vidi, ārējo un iekšējo, izmisīgi cenšoties izveidot jaunas darba vietas". un es nerunāju par sinekūrām, es runāju par... runāju par...

p.s. tik daudz spamot ziemassvētkos ir grēks, tāpēc aizveros.
Powered by Sviesta Ciba