[**]

Posted on 2005.10.04 at 01:01
MooD: drained
iedveSma: All My Friends Are Dead - Blackorphe
brīžiem neticami, cik ātri skrien laiks.pat ne skrien- vaRbūt lido?!..
pēc kārtējās, skaistās 'The Beach' noskatīšanās ne par ko citu negribas domāt, kā par paradīzi.he jocīgi.varbūt pat pavisam.
**
[domas nespārno.vien laiks.un tas iespējams ir tas vājākais posms manī. es nespēju mainīties. lai kā gribētu. vai vajadzētu..nespēju. kaut kas iekšā.tur.un nelaiž vaļā. gribu mieru. bet haoss ir neizbēgams.]
visam vienmēr ir caurumi. un kā jau nu kuram. citam vairāk sāp, kad veikalā stāv tukši arbūzu plaukti, citam kremt, kad aizdoma par mūžīgu vientulību pārāk bieži no stūra glūn..cits sēro, kad cimdiņš pušu, daži uztraucas par kārtējo saulrietu..un tā vienmēr. griežas. mutuļojas tas problēmu katls. nebeidzami. nebūs perfekti. ne mirkli.un ar to sadzīvot man vēl pamatīgi jāmācās.cik bezcerīgi šobrīd šķiet.
un savādi, cilvēki raujas- izglītojas, strādā...domā, dzied, raud, tēlo, sit, upurējas, raksta, žēlo, piedod, ēd, klausās, risina, liekuļo, pamet, tic...un nemitīgi. un mērķis?- rast laimi.justies patiesi piepildītam. un te jau ar sekundi nepietiek. vajag visu. vajag pasauli. nevajag problēmas. tām šajā reisā, gluži vienkārši, vietu nav. un nebūs. paredzētu vietu..
**
rozīgi'violeta. tāda tā bij. ieliku mutē un tagad tā tur kūst. ļauj baudīt. salda. eh,varu pasmaidīt.
rīt nebūs baiļu. rīt es neraudāšu. rīt man pietiks pacietības. rīt aizmirsīšu. rīt nekļūdīšos. rīt došu. rīt priecāšos. rīt atveseļošos. rīt tveršu. rīt jutīšu gaisu. rīt aizlidošu...
**
ja tā padomā. varbūt pat cilvēks tā īsti nemaz savus mērķus nesaprot.ir tas, ko gribas. bet, iespējams, tas nemaz nav tas piepildošākais un pasakainākais..
**
šonakt sapņošu.

Comments:


debess_kalejs
[info]debess_kalejs at 2005-10-04 16:18 (Link)
ja šodiena ir slikta, tad viss labais vienmēr nāk no Rītdienas
Previous Entry  Next Entry