Jenots
18 September 2011 @ 05:25 pm
 
Pilnīgs bļad un nahuj.
Pasniedzējs vien nieka 4 gadus vecāks. Kaut ko paklikšķina, pamaina slaidus un tad sēž ar neizpratnes pilnu seju, kādēļ mēs uz viņu skatāmies, kādēļ nezīmējam un nerēķinām!
Tikai problēma tāda, ka viņš ne sūda neizstāsta un tad sēdi un nezini, no kura gala ķerties klāt un kur vispār skatīties.
Blad, urla tāds.

un vēl māte ar savām "rudens veltēm" a.k.a. āboliem, plūmēm, bumbieriem etc. ir izveidojusi tādu drozofilu armiju, ka jūties tādā milzīgā mākonī, kur ap tevi viss lido apkārt. Pilnīgs nahuj šodien.
Varētu ņemt kādu ārsta izziņu un rīt pat skolā nerādīties.
Bļēeeeeee
Šodien vairāk nekā parasti saprotu tos cilvēkus, kas pēdējā kursā pamet mācības.
 
 
Jenots
18 September 2011 @ 05:31 pm
 
āaa.. aizmiersu piebilst.
arī rīts bija vienkārši briesmīgs.
Es murgoju, ka dzīvoju vienās kojās ar Ievu F.
Bet vēl trakāk - pat ne vienās kojās, vienā istabā!

Un bija mana vārda diena, un man bija rozā šampanietis. Stāvot ar Ievu uz viena sliekšņa, izmisīgi gribējās piedzerties.
Nez kādēļ.
 
 
Jenots
18 September 2011 @ 11:13 pm
 
Fantastiski...!

"Esmu taada ka pasaules celotaaja, man patiik vismaz gadu, ja ne vairak pavadiit kadaa noteiktaa valstii - atrast darbinju (varu dariist visu ko - atri maacos, un visi par mani vienmeer ir sajusmaa hahah)un vietinju kur dzivot. Esmu dzivojusi Griekijaa, Indijaa, ASV un tagad peec nedeelas jau buus gads kaa dziivoju Amsterdamaa. PIETIEK! Jamaina valts. Pirms vairakiem gadiem biju Spanija - iemileju so zemi <3"

re, piepildās taču cilvēku sapņi.. :) :)
nez, vai es tā varētu..

---

Shout
Shout
Let it all out
 
 
Current Music: Tears For Fears - Shout