Jenots
18 July 2011 @ 12:25 am
Brīvdienas  
Tātad - plāns bija 6dien doties uz Tarragonu, tad uz Salou un palikt tur pa nakti - ballēties, tad no rīta braukt atpakaļ uz Lleidu.

Un tagad - kā viss notika patiesībā...

---
Sarunājāt, ka F. savāks mani un Bramu (kas ir viens superīgs!!!!! beļģu džeks) no residences pus 9.
Tai rītā es biju neparasti veiksmīga - es neaizstaisīju durvis un līdz ar to neaizmirsu atslēgu, tomēr aizmirsu ūdeni, bet, kad gāju tam pakaļ, pamanīju, ka esmu sataisījusies braukt čībās.

Tad nu norunātajā laikā stāvam pie izejas un gaidām F. Viņš kā nebrauc, tā nebrauc. Bet Tarragonā norunāts būt 10os, jābrauc vairāk kā stunda.
Beidzot kādos 9:10 parādās F. - izrādās, viņu apturējusi policija, lai veiktu alkohola testu. Vispār smieklīgi, jo F. dzer tikai kolu un alko vispār nelieto.

Pēc tam savācām G. un kādos pus 10 beidzot sākām braukt. Pa ceļam klausījāmies Muse un dziedājām (F. nu ļoooti patīk dziedāt - spāņi..).
Bramam ir profesionālā kamera, ko viņš mīļi uztic man, tā kā es bildēju uz nebēdu. Pusceļā bijām uzpildīties, protams, vajag taču nobildēties benzīntankā - un bildes ir tādas - "Nu un tagad uz 1,2,3 - lecam gaisā!"
Labi, ka es bildēju.

Atbraucām Tarragonā 10:50. Pārējie bija izpeldējušies jūrā, un ar citiem kataloniešiem dzēra kafiju. Tā kā varam teikt, ka bijām pat par agru - to sauc par "ierašanos spāņu stilā".

Pastaigājām pa pilsētu, atkal aizgājām uz romiešu cirku. Šoreiz arī uz drupām, kurās gribēju būt iepriekš. (Labi, ka Brams man tā uztic savu kameru) :)

Sapazinos ar daudziem jauniem cilvēkiem. Vispār baigi kautrīgie - nevar pienākt klāt (puisis pie meitenes). cirks. Iepazinos ar vairākiem poļiem, 2 maķedoniešiem, meiteni no Turcijas.
Visstulbākais laikam bija Robs no UK. Tāda maza dirsa. Staigā bāls apkārt, visu laiku smēķē, pie manis tā arī nepienāca un neiepazinās.
Dirsa tādēļ ka "super kruts".
Es ar "savējiem" uzsāku strīdu - kura Blondie dziesma foršāka - "Maria" vai "One way or another", viņš vēsi paziņo, ka otra dziesma vispār ir no "The Pretenders" (kas pilnīgi nav taisnība) un ka "both of them are shit".
You fucking little cunt.
Varēji tad neko neteikt. Vārdu sakot - attieksme bija "kas īpašs".

Pēc tam ieturējām tipiskas spāņu pusdienas - turku kebabu..
Bet vispār es neiedomājami daudz uzzinu par vīriešiem.. Tiešām. Piemēram, viņiem visu laiku gribas ēst. Visi tur vaimanāja, ka izsalkuši un vai, kā gribas ēst. Un tie ir tikai ziediņi..

Tad braucām uz pludmali. Iegājām kkādā bārā pārģērbties, bet kabīnē nebija kondicionieris, tā kā tur bija tāaada sauna, ka pēc tam varēja teikt - "Es izdzīvoju pārģērbšanos".

Protams, man jau vajadzēja paspīdēt - eju peldēties, un kaut peldkostīma birka nav īstajā pusē. Nācās ūdenī pārģērbties. Cik tipiski man..
F. gan bija sliktā garastāvoklī, jo kaut kas ar mācībām nogājis greizi. Un vēl, viņš visu laiku stāsta patiesību un atbild uz jautājumiem - vnk briesmīgi.

Piemēram, kad viņam jautā, kāda bija pagājušā nakts ar mani, viņš saka, ka laba. es būtu pretī 10 jautājumus likusi, nevis atbildējusi.
Starp citu, viņš mani izglītoja, ko nozīmē nakts vērtējumus puišu izpratnē.
"Good" - nozīmē, ka nekas nenotika, vnk pasēdēšana.
"Very good" - bija sekss.
Kā jau teicu, šeit es iemācos ļoti daudz kā jauna.

Aizbraucām uz Salou. G. sēdēja man blakus, nerunājām ne vārda. Nezinu, kas viņam bija uznācis. Pēc tam staigāja apkārt, it kā gribētu kādu nosist. Neiedomājami dusmīgs. es savukārt netērēju laiku velti un masēju Brama plecus. Kas ta man..

ap 10iem satikāmies ar Nuriu. es domāju, ka viņa ar mums nāks, bet viņai savi draugi bija atbraukuši, tā kā neredzēju ne Sergi, ne Nuriu.
Gājām ballēties. Ha.
Visi bāri pilni, beigās atradām kkādu lounge bāru, kur dzērām alu. Es sēdēju ar Davidu, kas ir otrs puisis, kas no visiem pēc praktikantiem man patīk - foršs džeks :) un Ivanu (kuru es joprojām nevaru atkost)
Pļāpājām, man skaidroja, ko viņi meitenēs pamana pirmo.
Protams, ka "acis".

Vispirms iet "acis", tad seja un kopskats. es biju tā kā izbrīnīta, ka arī David pirmo skata "acis", bet nu - ja tā, tad tā. Viņš teica, ka spāņu meitenes esot skaistākas nekā Peru, es savukārt teicu, ka man nepatīk tas, ko es šeit redzu - velk, ko grib, viduklis nav.. teicu, ka Latvijā meitenes ir daudz skaistākas, kas arī ir patiesība.

Pēc tam gribējām atrast kādu vietu, kur padejot. Kā tad - vai nu ieejas maksa baigi augstā, vai arī mūzika pilnīgs draņķis.
Visjēdzīgākais variants bija Kiss - 10 E ieeja, dabū 1 šotu, 1 l(!) alkohola - kokteilis vai vēl ko nu tu gribi, un vēl oranža cepure. Mēs jau bijām ar mieru iet, bet mūzika bija pilnīgs fail, tā arī neaizgājām.
Tā vietā aizgājām uz pludmali peldēties - 3os naktī.

Pa ceļam sadirsos ar G. - viņam bija slikts garastāvoklis, ko viņš izdomāja izgāzt uz mani un pasūtīja mani uz elli. Divreiz. Nu labi, pats vainīgs. Ceru, ka muļķīgās idejas par randiņiem līdz ar to ir zudušas.

Viļņi neiedomājami spēcīgi, lai gan necik dziļi negājām. Pēdējie 4 mani vienkārši viens pēc otra gāza nost no kājām, rezultātā es aizrijos ar ūdeni un man ir nobrāzts celis. Tiešām ļoti spēcīgi viļņi. Ar G. vispār nerunāju un ignorēju - pa savai modei.

---
2 diena sekos vēlāk, jāiet gulēt. Rīt sāksies preikšpēdējā darba nedēļa.

Fantastiska dziesma - Jef Neve - Sunrise