Jenots
18 March 2011 @ 10:44 pm
Tiesa, kas tiesa..  


You were born during a Waxing Gibbous moon

This phase occurs right before a full moon.





- what it says about you -


You like to question things and have issues settled before going to work on a problem. You appreciate art, elegant forms, and efficient designs. You seek deeper meanings in things that you see and want your actions to make the world a better place.

What phase was the moon at on your birthday? Find out at Spacefem.com





---

Un vēl - esmu "viegli ieturējusies" (uztaisītas 2 picas - ar škiņķi/riņķi un ananasiem; un parastā - desa, siers un gurķi).
Kopā "viegli ieturēti" 4 gabaliņi.

Un izdzerta (beidzot) sidra bundža. Lucky Dog ar upenēm un jāņogām ir pat ļoti garšīgs. Tiešām. Varbūt būs pat jānopērk vēl.
Sidrs ledusskapī gaidīja savu kārtu veselus 6 ar pusi mēnešus, bet, redz, sagaidīja. Un termiņš ir līdz 07/2011, tā kā paspējām.
Vēl es gaidīšu ciemiņus uz to šampanieša pudeli. Tā kā - welcome.

Patīkams nogurums. Lai gan es ļoti labi jūtos viena, man tomēr vajag cilvēkus. Dažus, bet foršus, un nevajag kaudzi paziņu.
Vēl duša un filma.

Vispār esmu pārsteigta, ka blokāa pilnīgi tāds picu vakars. Vienlaicīgi. Uz vienu krāsni. Liekas, ka kaimiņš uz mani dusmīgs. Un es nobiedēju viņa draudzeni. (Secība norādīta pareizi.)


Un vēl es vakar noskatījos "Vampires suck". Nekas spīdošs, protams, bet jebkas, kas izsmej "Krēslas" sižetu, man liekas smieklīgs. Parasta komēdija.

Tātad dziesma, loģiski, būs..
 
 
Current Music: Muse - Supermassive Black Hole