Septembris 2015   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

#46

Posted on 23.07.2011 at 17:02
Man galvā skan:: Joshua James - No Milk Today
No š.g. 23. jūlija līdz 7. augustam, es nosacīti baudu atvaļinājumu no Lindas, jo viņa ir pacentusies aizbraukt uz Franciju, kaut kur tuvumā Bordo pilsētai, lai varētu piedalīties nometnē. Viņa speciāli izvēlējās tādu nometni, kura ir tieši franču bērniem un nevis cilvēkiem ārpus Francijas. Gan jau, ka pēc 2 nedēļām laidīs tik brīvi franciski, ka es pat latviski neko nesapratīšu, ko viņa man mēģina pateikt. Bet nu pagaidām ir diena nr.1 Un es tā īsti iespējams pat neapjēdzu, ka viņa ir 2 nedēļas prom un es viņu nesatikšu. Kā veiksies šo nedēļu laikā un kādas tik domas galvā neradīsies, to redzēs pēc 2 nedēļām.

Šodien es nu jau,ja nemaldos gāju 8. reizi, ja maldos, tad varbūt 9. reizi, pildīt savu pilsoņa pienākumu, nepilnu 4 gadu laikā, kopš man ir 18 un nedaudz vairāk, šādi gadiem ejot, drīz būs .. daudz vairāk kā 18, bet nu tas tik tā. Aizgāju ievilku krustiņu par/pret atlaišanu un īsti nejutu nekādu gandarījumu no izdarītā. Gan jau daudzi nobalsos par.. vismaz daudz vairāk kā pret un mēs atkal varēsim klausīties 2 mēnešus garu, jo garu reklāmas kampaņu materiālu par to, kura partija ir labākā un kā reti negadās, kāpēc tā partija ir sliktāka par tavējo. Un tad varēsim klausīties nomelnošanās un atzīšanās un vēl visādus citādus brīnumus par 'tautas kalpiem'. 2 mēnešu aģitācija var sākties. "Sajūsma"

Vēl viens tāds mazs fakts, mans mazais dators, kurš tika nesen pārinstalēts, līdz ar to šis ir pirmais ieraksts uz cik nu jaunā, bet jaunās operētājsistēmas, bet mans laptops izdomāja, ka varētu pēkšņi vienu dienu neatrast operētājsistēmu, vēlāk izmest vēl pāris kļūdas un vēl nez kaut ko aizvakar izdarīja lielāko joku, slikto joku sērijā.. Un izdomāja, ka paziņos man par to, ka C: disks, respektīvi cietā diska partīcija, uz kura man glabājas visas programmas un faili utt., paziņos par, citēju "C: corrupt". Nācās palaist Check disk programmu, lai salabotu, izklausās viss vienkārši, jo tā tam vajadzētu būt, bet nē, laptops 2 man iesprūda uz labošanas darbiem. Un nez kāpēc tam šodien nāca apgaismība, ka laikam laiks tomēr tik salabotam. Un laptops atkal normāli strādā.. Reizēm ir tik milzīga vēlme viņu izmest pa balkonu no 5. stāvā.. un skatīties kā tas grandiozi sašķīst, bet tas ir mans vienīgais dators, ar skolas lietām tajā.. un man nav naudas jaunam.. līdz ar to būs nedaudz jāpagaida, līdz tikšu pie jauna laptopa.

Previous Entry  Next Entry