Septembris 2015   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

#44

Posted on 02.06.2011 at 21:06
Garastāvoklis:: happy
Man galvā skan:: Daft Punk - Technologic
Apsolītais blogs, kam bija jātop jau pirms .. pāris dienām, beidzot tiek rakstīts.
Jā, tas laikam par tiem knaģiem un āķiem, bet nē, tur tādu vairs nav kā jau zinādams par sevi.

Tad nu sesijas pieraksts sākās.
Norit sesijas otrā nedēļa un tā kā vajadzēja jau no sākuma prezentēt savu brīnumu kaut kādā 24.05., bet mans brīnums nebija gatavs, tad es netiku pielaists pie ekša, un savu datu bāzes projektu varēju prezentēt, 31.05., bet jaukais pasniedzējs pieņēma parādniekus par datubāzes visas gada veidotajiem praktiskajiem darbiem. Tad nu īsāk sakot, tas viss tika pārcelts uz 01.06.. un tur nu es aizstāvēju savu datubāzes + programmēšanas projektu, bet kā neveicās..aizstāvēju tikai datubāzes projektu. Pēc tam protams, ka pēc tam, kad gan citādāk, uzzinām, ka tos kurus nepielaida pie eksāmena 24.05, tad viņiem ir jāmaksā par KP = 44Ls.. kaut kur lieki tādi jārauj, ā jā, netika pielaisti 17 cilvēki, tā kā, ja kalkulators ir pie rokas, tad var aprēķināt 17x44Ls=.. ir gandrīz tūkstotis naudiņas universitātei, un tas viss pateicoties jaunajam rektora rīkojam.. un jaunās Studentu pašpārvaldes neizdarībām, jo viņi tur ne sūda nedara, tikai jautājot uz jautājumu vai jums nav ko piebilst? .. atbild ar klusumu.. un tagad mūsu universitāte sūkā vēl vairāk. Tātad.. par datu bāzes projektu.. tur man uzdeva tikai 2 jautājumus, bet pārejos smagi drāza ar smaidu uz lūpām, bet problēma radās faktā, ka tiek izlikts pa abiem priekšmetiem atzīme un dalīta uz divi.. tā kā heh.. jātaisa vien augšā tas programmēšanas sadaļa no jauna. Ā jā.. es šogad pirmo reizi un izskatās, ka ne vienīgo reizi programmēju.. pirmdienas vakarā no 21.30 līdz otrdienas agram rītam 3.25 un papisu vienalga..bet labās ziņas, ka viss vēl ir priekšā.

Šodien starp citu bija vēl viens eksāmens, kurā norāvu 4..bet tas viss ir tikai pašu pasniedzēju idiotisma dēļ, paši nevarēja vienoties, salika punktus par vietām, kuras man nestrādā un nesalika par to, kuras strādā.. diezgan smieklīgi, bet galvenais, ka sekmīgs..vispār jāsāk laikam skatīties uz cita virziena studiju kursu, jo šis murgs, kas notiek mana mīļajā..pat nezinu laikam jau to vārdu var likt pēdiņās "mīļajā" augstskolā.. es atvainojos .. universitātē, nav vairs īsti izturams.. Varētu tur daļu no cilvēkiem vienkārši pasūtīt dirst, tāda sajūta, ka Saeima tur ir ieperinājusies.. un īstenībā eksāmenu skaits, kas ir vienāds ar skaitli 7 ir diezgan daudz.. un pat nesaprotami.

Tad vēl šodien biju tajā tur, nu par pirātiem jaunajā 3D kino. Kaut kādā plazā.. īsāk sakot, filma ok, bet 3D vēl joprojām vairāk sūkā, nekā to nedara, protams, man kā vīrietim, vajadzētu patikt, ka sūkā vairāk kā mazāk.. bet šī dzīves reize nav tā.. un nu jā.. es joprojām viļos tajā 3D pasākumā. Bet filma ir skatāma.. ja nav 3D maksā mazāk bet skaties to pašu pēc manām domām.. bet nu lai jau ir kā ir.. filma laba..

Diemžēl stulbā sesijas grafika dēļ vēl nav gadījies nonākt līdz jūrai.

Īss rezumē:
Sesija sūkā.
3D kino joprojām manās acīs sūkā.
Viss pārējais dzīvē notiek ideāli, cik var ideāli notikt tas, sesijas laikā.

Previous Entry  Next Entry