šķeļot viļņus - bumbieri
|
| |||||
pirms trim nedēļām no laukiem pārvedu kasti ar cietiem bumbieriem, bet tie diezgan ātri sāka gatavoties no sākuma es vnk grauzu tos bumbierus tad ēdu, to sulām plūstot pa pirkstiem tad izvārīju bumbieru zapti ar kardamonu un citroniem izcepu 2 bumbieru plātsmaizes blenderēju tos vairākos smūtijos turpināju vēl ēst tāpat, nopeckājoties ar to sulu uztaisīju arī pāris reizes chia pudiņu ar bumbieriem un kakao bet vēl to bumbieru ēra nav beigusies - šodien bļodu ar pārgatavojušamies bumbieriem vnk ieliku ledusskapī, lai drozofilas un bumbieri mazliet atslābst, man jau tā no visa šī ir +2kg un riebums uz bumbieriem svētdien zvanīja māte un piedāvāja atkal (citus) bumbierus ievest pa ceļam no laukiem - labi, ka nebiju mājās es vispār nekad neesmu bijusi bumbieru fans - āboli ir pavisam cita lieta! | |||||
comments: Nospied sarkano podziņ |
| ||||||
Es savējos sarīvēju un iemaucu divās trīslitrenēs ar cukurūdeni, lai pa pāris nedēļām sarūgst sidrā, kamēr silts laiks. Tad nokāsīšu un nolikšu to sidru fermentēties bumbieru etiķī. | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
man šovasar nenormāli paveicās, jo visa milzīgā bumbieru raža sapuva jau kokā :))) | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
šķeļot viļņus - bumbieri
|