šķeļot viļņus - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:12:25
Es savējos sarīvēju un iemaucu divās trīslitrenēs ar cukurūdeni, lai pa pāris nedēļām sarūgst sidrā, kamēr silts laiks. Tad nokāsīšu un nolikšu to sidru fermentēties bumbieru etiķī.

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

šķeļot viļņus - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.