šķeļot viļņus -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Tags:, , , ,
Time:16:34
comments: Nospied sarkano podziņ Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry

[info]chaika
Link:(Link)
Time:17:54
galviņkāposti, brokoļi, puķkāposti ir OK, tikai briseles pē??
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]nastja
Link:(Link)
Time:18:36
man jā, briselnieki manispēc nevienam var neizaugt :DD
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]chaika
Link:(Link)
Time:18:41
dīvaini, visi taču kāpostu dzimtas
(Reply to this) (Parent)


[info]str
Link:(Link)
Time:18:45
bet tie ir mazi un smuki:)
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]chaika
Link:(Link)
Time:18:52
un garšo arī tā nekas!

man vispār liekas, ka ja es nebūtu kļuvusi par veģetārieti, man vēl joprojām paprika liktos kaut kas briesmīgs un čupa cita zeļeņa. tādas aizdomas ir, ka kopā ar veģetārismu paveras arī interese un panesamība uz visādām tādām dārzeņgaršām, kas citādi liktos neiespējamas!
(Reply to this) (Parent)


[info]feita_kleita
Link:(Link)
Time:21:52
vienīgā viņu sūtība un būtība ir skaistums nevis garša :)

pārējos var ņammāt kaut vai katru dienu svaigus, vārītus, ceptus vai sautētus, ņamm.
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]chaika
Link:(Link)
Time:22:31
nesaprotu
(Reply to this) (Parent)

šķeļot viļņus -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.